Οι κρίσιμες ελληνικές πολιτικές εξελίξεις πρωτοσέλιδο στα διεθνή Μέσα

Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για τη χώρα μας και όλα τα βλέμματα της Ευρώπης είναι στραμμένα στην Ελλάδα για το αν θα συγκροτηθεί τελικά ή όχι κυβέρνηση.

Τα διεθνή Μέσα επικεντρώνονται στην πιθανότητα εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ καθώς αυτό θα επηρεάσει όχι μόνο την Ευρώπη αλλά ακόμη και την Ασία. Οι ελληνικές πολιτικές εξελίξεις είναι πρωτοσέλιδο στα περισσότερα διεθνή Μέσα με τη πιθανότητα επιστροφής στη δραχμή

να απασχολεί τα περισσότερα από αυτά.

Το CNN κάνει λόγο για αποτυχία των συζητήσεων στην Ελλάδα, προσπάθεια συγκρότησης κυβέρνησης και τι επιπτώσεις θα επέλθουν αν η χώρα μας επιστρέψει στη δραχμή.

H βρετανική Independent αναφέρει στο πρωτοσέλιδο της πως ο κόσμος προετοιμάζεται για την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ. Στο άρθρο της εκτός από τις πολιτικές εξελίξεις αναφέρει και την οργή των Ελλήνων απέναντι στους πολιτικούς.

Για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ κάνει λόγο και ο Guardian και την πιθανότητα επιστροφής στη δραχμή πιο κοντά από ποτέ.

Το BBC αναφέρεται στην αδυναμία συζητήσεων στη χώρα, την κρίση και την επιρροή που θα έχουν οι πολιτικές εξελίξεις στις αγορές ολόκληρου του κόσμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα