Οι σημερινές εξελίξεις στα Μυστικά της Εδέμ

Διαβάστε τις σημερινές εξελίξεις στα Μυστικά της Εδέμ:

Η Στέλλα παραμένει στο πλευρό της Νταίζης και προσπαθεί να την προετοιμάσει ψυχολογικά για την κηδεία του Χρήστου. H Αμαλία κατηγορεί τη Νόρα και τον Λουκά ότι δεν υπερασπίστηκαν τη Μελίτα και την άφησαν να πέσει θύμα πλεκτάνης, σχετικά με τον πυροβολισμό της Εριέττας. Ο Λουκάς και η Νόρα τής ξεκαθαρίζουν πως οι ίδιοι θεωρούν ότι η Μελίτα είναι ένοχη.

Η Εριέττα επιστρέφει στο σπίτι και ο Στέφανος την βοηθάει να ξαναβρεί τους

καθημερινούς της ρυθμούς. Στην κηδεία του Χρήστου, η παρέα στέκεται στο πλευρό της Νταίζης. Αυτή που της συμπαραστέκεται ιδιαίτερα είναι η Στέλλα, διότι φοβάται μην προσπαθήσει να κάνει, πάλι, κακό στον εαυτό της.

Ο Λουκάς νιώθει ανάμικτα συναισθήματα, όταν προσπαθεί να εξηγήσει τη στάση και το κρυφτό που παίζει ο Αραβαντινός. Εξομολογείται στην Εριέττα ότι πιστεύει πως σύντομα θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις. Η Νταίζη δέχεται μια αναπάντεχη επίσκεψη, η οποία θα αλλάξει την πορεία της ζωής της.


Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα του mediagate.gr στο Facebook πατώντας εδώ.


Keywords
Τυχαία Θέματα