Ποια είναι η Shaya που εντυπωσίασε στο Dancing on Ice (pics-vid)

Αναμφισβήτητα η μεγάλη νικήτρια της πρεμιέρας του Dancing on Ice είναι η Shaya που συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία δηλαδή 12 βαθμούς.

Ποια είναι όμως η κοπέλα που με το πατινάζ της «μάγεψε» κοινό και κριτική επιτροπή;

Η Shaya Hansen όπως είναι ολόκληρο το όνομα της γεννήθηκε 17 Φεβρουαρίου το 1983 στη Δανία από Δανό πατέρα και μητέρα με

καταγωγή από τη Βενεζουέλα. Σε ηλικία μόλις 6 ετών οι γονείς της χωρίζουν και μετακομίζουν στη Σουηδία ενώ στα 12 της έρχεται στην Ελλάδα και μένει πλέον μόνιμα στη Θεσσαλονίκη. Η καριέρα της στο τραγούδι ξεκίνησε το 2001 όταν κυκλοφόρησε το πρώτο της single με τίτλο «Release me».

Το 2003 συμμετείχε με το γυναικείο συγκρότημα «Hi 5» στο τηλεοπτικό σόου Pop Stars και κέρδισαν την πρώτη θέση. Δισκογραφικά οι Ηi-5 κυκλοφόρησαν 2 albums και 3 singles ενώ περιόδευσαν ανά την Ελλάδα κάνοντας sold out εμφανίσεις! Μετά τη διάλυσή τους το 2005, η Shaya ξεκίνησε την καριέρα της ως solo artist, με συμμετοχές τόσο σε δισκογραφικές δουλειές όσο και σε επίπεδο ζωντανών εμφανίσεων.

Το καλοκαίρι του 2008 η Shaya συμμετείχε στο μεγάλο hit των Stavento «Πριν σε γνωρίσω» κομμάτι το οποίο έτυχε ευρείας αναγνώρισης από την τηλεόραση και το ραδιόφωνο, κι επιπλέον κέρδισε το MAD Video Music Award για το Καλύτερο Hip Hop Κομμάτι, ενώ λίγους μήνες μετά συμμετείχε στο κομμάτι «Μικροί Θεοί» με τον Κώστα Μαρτάκη, για το soundtrack του High School Musical 3 της Disney.

Η Shaya έχει αφήσει επίσης το δικό της στίγμα στο νέο album του Mark F. Angelo με το τραγούδι Far From Everything. Το πρώτο της solo album κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2011 με τον τίτλο «Resurrection».

Η Shaya πέτυχε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να αναδειχθεί σε fashion icon της ελληνικής pop σκηνής, και φιλοξενήθηκε στα μεγαλύτερα ελληνικά lifestyle περιοδικά, σε φωτογραφίσεις μόδας αλλά και συνεντεύξεις.

Δείτε την εμφάνιση της στο Dancing:

{youtube}12oCUBRWrMs{/youtube}

Όταν ήταν στο συγκρότημα Hi 5:

{youtube}1tUz6fF4VTc{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα