Ποιοι διάσημοι πουλάνε στα εξώφυλλα των περιοδικών;

Η επιλογή του προσώπου που θα φιλοξενηθεί στο εξώφυλλο του κάθε τεύχους είναι ιδιαίτερα σημαντική υπόθεση για τους εκδότες των περιοδικών.

Ιδιαίτερα στην Αμερική όπου μιλάμε για εκατοντάδες χιλιάδες αντίτυπα, προσωπικότητες όπως η Sarah Jessica Parker, η Jennifer Aniston και η Mila Kunis, είναι η συνταγή της επιτυχίας.

Σύμφωνα με πρόσφατη στατιστική έρευνα που διεξήχθη στις

Ηνωμένες Πολιτείες, οι κυρίες που προαναφέρθηκαν έκαναν χρυσές πωλήσεις το 2011 σε όσα εξώφυλλα κι αν εμφανίστηκαν.

Δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τον συμπρωταγωνιστή της Mila Kunis στην επιτυχημένη ταινία «Friends with Benefits», Justin Timberlake. Η εμφάνισή του στο εξώφυλλο του περιοδικού Esquire πούλησε μόλις 73.000 αντίτυπα, το χαμηλότερο νούμερο όλης της χρονιάς.

Ο τραγουδιστής που έγινε ηθοποιός, τα πήγε καλύτερα στο εξώφυλλο του περιοδικού Elle τον Αύγουστο, γεγονός που μάλλον οφείλεται στο ότι η Mila Kunis ποζάρει μαζί του στη φωτογράφηση.

Απογοήτευση για τον χώρο των εντύπων ήταν φέτος και ο νεαρός σταρ Justin Bieber, οποίος δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει με το εξώφυλλό του στο περιοδικό Vanity Fair. Οι πωλήσεις του εν λόγω τεύχους ήταν από τις πιο πεσμένες για το περιοδικό από το 1992.

Αντίθετα με τους άντρες της παρέας, η σταρ του Sex and The City, Sarah Jessica Parker, εξακολουθεί να πουλάει όταν φιγουράρει σε εξώφυλλα, όπως απέδειξαν οι φετινές πωλήσεις του Vogue και του Marie Claire.

Μάλιστα, το πιο επιτυχημένο τεύχος του περιοδικού Marie Claire για το 2011 ήταν εκείνο με εξώφυλλο την γνωστή ηθοποιό Jennifer Aniston, η οποία ανέβασε και τις πωλήσεις του Elle με το εξώφυλλο του Νοεμβρίου.

Ανάμεσα στους σταρς που «πούλησαν» πολύ μέσα στη χροιά, συγκαταλέγονται και άλλες γυναικείες παρουσίες, όπως η Lady Gaga, Η Heidi Klum, η Kim Kardashian και η Gwyneth Paltrow.


Keywords
Τυχαία Θέματα