Ρένια Λουιζίδου: Όλοι σιχαθήκαμε λίγο το lifestyle...

Μέσα από το νέο σήριαλ του Αλέξανδρου Ρήγα στον Ant1 "Το αμάρτημα της μητρός μου" επιστρέφει η Ρένια Λουιζίδου στην τηλεόραση.

Η ηθοποιός μίλησε στο TV Έθνος για το νέο της ρόλο αλλά και τι πιστεύει για το lifestyle τσην Ελλάδα...

Eπιστρέφετε στην τηλεόραση με το «Αμάρτημα της μητρός μου» του Αλέξανδρου Ρήγα. Τι θα δούμε;

Είναι μια ρομαντική κωμωδία που πραγματεύεται

τις σχέσεις γονιών και παιδιών. Δύο μεσήλικοι άνθρωποι ερωτεύονται και εν αγνοία τους ερωτεύονται μεταξύ τους και τα παιδιά τους. Εγώ υποδύομαι μια λαϊκή κομμώτρια από τα Πετράλωνα, «βαμμένη» ΚΚΕ και ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος είναι ο πλούσιος της Εκάλης.

Είχατε αμφιβολίες σχετικά με την επιστροφή σας στην τηλεόραση;

Σιγά την επιστροφή! Εναν χρόνο δεν έκανα τηλεόραση. Πρόπερσι είχα κάνει την «Παιδική χαρά». Απλώς, τα προηγούμενα χρόνια έκανα μια οικονομία του εαυτού μου. Ασχετα που παίζονται συνέχεια οι επαναλήψεις.

Οσον αφορά τα επαγγελματικά, έχετε ανασφάλεια; Αισθάνεστε καταξιωμένη;

Θα ήμουν αχάριστη να πω ότι μου λείπει η αγάπη και η αποδοχή του κόσμου. Αλλά αυτό δεν μειώνει καθόλου το άγχος και την αγωνία για το επόμενό μου βήμα. Εκατόν πενήντα πρεμιέρες έχω κάνει και ακόμα έχω άγχος και τρακ. Πάντως, τη στιγμή που κάποιος αισθάνεται 100% καταξιωμένος, εκείνη τη στιγμή έχει «τελειώσει» κιόλας.

Τη «λαγνεία» των media για τις μειώσεις στις αμοιβές των ηθοποιών πώς την κρίνετε;

Τα πρόσωπα που είναι πιο προβεβλημένα στην τηλεόραση και στον Τύπο γενικά, έχουν να αντιμετωπίσουν τα καλά και τα κακά της δημοσιότητας. Τα κακά είναι αυτό που είπατε και εσείς, η «λαγνεία» για τα κασέ. Να συζητιέται ότι οι «ηθοποιοί πεινάνε, καταστρέφονται, έριξαν τα κασέ τους, ότι αυτό είναι ταπεινωτικό» κ.λπ.

Ποια είναι η σχέση σας με τη δημοσιότητα;

Δεν έζησα καμία ανυπόφορη κατάσταση ποτέ. Oλα αυτά τα χρόνια που δουλεύω στην τηλεόραση -και ανάλογα με την επιτυχία της σειράς όπου έπαιζα-, ήταν πάντα σε λογικά επίπεδα. Δεν αισθάνθηκα ποτέ να με καταδιώκει κανενός είδους star system.

Μήπως είναι διογκωμένη η ελληνική showbiz;

Κατά την ταπεινή μου γνώμη, πάρα πολύ. Επιφυλάσσομαι, όμως, γιατί μπορεί απλώς εγώ να το βίωσα έτσι και σε άλλες περιπτώσεις, πραγματικά οι παπαράτσι να είναι κάθε μέρα έξω από τα σπίτια των επωνύμων και οι ίδιοι να ζουν σε ασφυκτικό κλοιό. Εμένα δεν με κυνήγησαν ποτέ παπαράτσι!

Τα media δηλαδή σας έχουν φερθεί καλά;

Δεν έχω κανένα παράπονο. Δεν είχα ποτέ τα media από πίσω μου να με πριμοδοτούν. Ούτε να υπερπροβάλλουν την ύπαρξή μου, τη δουλειά μου, τη φάτσα μου. Δεν τέθηκαν και εναντίον, όμως.

Τον τελευταίο καιρό γίνεται μια δημόσια κουβέντα για τις ευθύνες του lifestyle. Ποια είναι η γνώμη σας;

Εντάξει, όλοι σιχαθήκαμε λίγο με το lifestyle γιατί πήρε πια διαστάσεις επιδημίας. Με την έννοια, δηλαδή, σε ποιο νησί πας διακοπές, τι γόβα φοράς, κ.λπ. Προσωπικά, μου ήταν πολύ κουραστικό!

Δηλαδή;

Ηταν λίγο γραφικό. Ξεκίνησε σαν πλάκα, να ζήσουμε λίγο καλύτερα, λίγο high, και

Keywords
Τυχαία Θέματα