Σάλος στη Βρετανία για την ιστοσελίδα των Ολυμπιακών Αγώνων

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα στη Βρετανία, όταν οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου αναγκάστηκαν να κλείσουν προσωρινά την επίσημη ιστοσελίδα.

Το πρόβλημα δημιουργήθηκε, όταν πριν λίγες μέρες η διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων έκανε μια απίστευτη «γκάφα», διπλοπουλώντας εισιτήρια για τους αγώνες της συγχρονισμένης κολύμβησης.

Το λάθος τους οδήγησε σε πώληση 10.000 περισσότερων εισιτηρίων από την χωρητικότητα του κολυμβητηρίου και έτσι σήμερα έδωσαν την ευκαιρία στους «εξαπατημένους» αγοραστές να ανταλλάξουν το λάθος εισιτήριο με ένα για κάποιο άλλο αγώνισμα ή να τα πουλήσουν online.

Αυτό που δεν υπολόγισαν όμως σήμερα το πρωί στις 9 όταν «άνοιξαν» το σύστημα κράτησης εισιτηρίων, ήταν πως όλοι θα συνδέονταν ταυτόχρονα με αποτέλεσμα να μπλοκάρει.

Μετά από πλήθος παραπόνων από τους -για δεύτερη φορά- απογοητευμένους Βρετανούς, στη 1 το μεσημέρι η διοργάνωση αναγκάστηκε να κλείσει την ιστοσελίδα, αφού σχεδόν κανείς δεν μπορούσε να ολοκληρώσει επιτυχημένα την ηλεκτρονική αγορά.

Οξύτατη ήταν η κριτική του δημοσιογράφου του BBC Τζέιμς Πιρς για το περισταττικό, ο οποίος τόνισε: «Πρόκειται για μία ακόμη ντροπή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Η διαδικασία πώλησης εισιτηρίων ήταν προβληματική από την αρχή».

Keywords
Τυχαία Θέματα