Σήμερα η πρεμιέρα των Sunshine Girls!

Σήμερα κάνει πρεμιέρα το νέο ριάλιτι του Alpha "Sunshine Girls"!

Πρόκειται για μια εκπομπή διάρκειας έξι επεισοδίων, όπου θα παρακολουθούμε στιγμές από τη ζωή πέντε Αθηναίων γυναικών παντός καιρού.

Κάποιες φορές προστατευμένα, κάποιες άλλες εκτεθειμένα, τα πέντε Sunshine Girls προσπαθούν να κατακτήσουν τους προσωπικούς και επαγγελματικούς τους στόχους, ρεαλιστικούς και μη. Η διαδρομή όμως επιφυλάσσει εκπλήξεις και ευτράπελα που απειλούν

την... αιώνια λιακάδα.

Η Μαίρη Αλεξίου, ιστορικός τέχνης και γκαλερίστα, η Κωνσταντίνα Βαϊοπούλου, μοντέλο και ιδιοκτήτρια μπουτίκ, η Χριστίνα Κοντοβά, επιχειρηματίας, η Ειρήνη Λαιμού πτυχιούχος ναυτιλιακής σχολής και η Μάντα Παπαδάκου, πρόεδρος της φιλανθρωπικής οργάνωσης W.I.N. Hellas, σε στιγμές λαμπρής ηλιοφάνειας!

Διαβάστε τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο:

Η Ειρήνη ανταμείβει τον εαυτό της για το πτυχίο που με τόσο κόπο απέκτησε. Η Κωνσταντίνα αποφασίζει να ξανοιχτεί στα βαθιά, χωρίς όμως να είναι ψυχολογικά, αλλά και ενδυματολογικά, προετοιμασμένη. Η Μαίρη, θέλοντας να ξεπεράσει μια πρόσφατη ερωτική απογοήτευση επιδίδεται σε shopping therapy και χορό. Η Μάντα παλεύει με τον χρόνο και την κουζίνα στην προσπάθεια διοργάνωσης ενός παιδικού πάρτι, ενώ η Χριστίνα ανακαλύπτει τις χαρές της μετακόμισης.

Keywords
Τυχαία Θέματα