Τέλος για τον τηλεοπτικό Dr. House

Ανάμικτα συναισθήματα έχει προκαλέσει η αιφνίδια απόφαση του FOX να τελειώσει την επιτυχημένη σειρά «House MD» αυτή τη σεζόν.

Μετά από 8 κύκλους και 177 ο εκκεντρικός Dr. House (Hugh Laurie) θα αφήσει στην άκρη το μπαστούνι και τα χάπια του, καθώς το κανάλι αποφάσισε αυτή να είναι η τελευταία του σεζόν.

Η αλήθεια είναι πως μετά την περσινή αποχώρηση της ηθοποιού Lisa Edelstein από το κάστ, τα νούμερα τηλεθέασης έχουν σημειώσει μια μικρή πτώση. Όμως οι πιστοί θαυμαστές

της σειράς αντιδρούν στο απότομο τέλος, λέγοντας πως έπρεπε να έχει ανακοινωθεί νωρίτερα ώστε οι σεναριογράφοι να μην χρειαστεί να κλείσουν την ιστορία του γιατρού εσπευσμένα.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση του καναλιού, των παραγωγών και του πρωταγωνιστή «Τον Απρίλιο του 2012 η σειρά θα συμπληρώσει 177 επεισόδια και κανείς από εμάς δεν το περίμενε αυτό, όταν πρωτοπροβλήθηκε το 2004».

Ο Hugh Laurie, στον ρόλο του Gregory House, του ιδιοφυούς, αλλά προβληματικού γιατρού, έχει κερδίσει σχεδόν 40 βραβεία από την έναρξη της σειράς. Ανάμεσά τους δύο Emmy και δύο Χρυσές Σφαίρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα