Τι λέει ο Hugh Hefner για τη γυμνή φωτογράφιση της Lindsay Lohan;

Ολόκληρο θέμα δημιουργήθηκε στις αρχές του μήνα όταν διέρρευσε το εξώφυλλο του περιοδικού Playboy με την γυμνή φωτογράφιση της Lindsay Lohan.

Ακόμη μεγαλύτερος ντόρος δημιουργήθηκε όμως πριν λίγες μέρες όταν πια κυκλοφόρησε ολόκληρη η πολυσέλιδη γυμνή φωτογράφιση της σταρ και ανάγκασαν τον εκδότη να επισπεύσει την κυκλοφορία του τεύχους.

Ο Hugh Hefner μιλά στο Ε! News για το εξώφυλλο που συζητήθηκε τόσο από τα μέσα και αποκαλύπτει ότι η επιλογή της Lindsay Lohan δεν ήταν δική του και μάλιστα είχε ενδοιασμούς:

«Είχα ανάμεικτα συναισθήματα γι' αυτήν τη φωτογράφιση... Δεν ήμουν σίγουρος σε ποια φάση της ζωής της βρίσκεται η Lindsay. Η συμπεριφορά της αλλάζει από Τρίτη σε Πέμπτη», ανέφερε χαριτολογώντας.

Ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι είχε ζητήσει να επαναληφθεί η φωτογράφιση γιατί οι φωτογραφίες δεν ήταν αρκετά κολακευτικές και λαμπερές όσο τις ήθελε, όμως το τελικό αποτέλεσμα τον δικαίωσε.

Μετά την τόση δημοσιότητα που απέκτησε η περίφημη φωτογράφιση «Κανείς δε θα την ξεχάσει ποτέ», καταλήγει ο Hefner, που μόνο κέρδος είχε τελικά από όλη την ιστορία.

Keywords
Τυχαία Θέματα