Το 2ο MadWalk το Σάββατο στον ANT1

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στις 9 το βράδυ κλείστε θέση στον ΑΝΤ1 !!!

Παρακολουθήστε τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής σκηνής και τους πιο ταλαντούχους σχεδιαστές μόδας, να μοιράζονται τη σκηνή και να χαρίζουν ένα ultimate fashion Show, το 2ο Madwalk by Vodafone!

Η πρωτοποριακή αυτή εκδήλωση για δεύτερη χρονιά μεταδίδεται από τον ΑΝΤ1

το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στις 21.00. Το ξεχωριστό αυτό "Mix and Match" project ανάμεσα στη μόδα και τη μουσική άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, ενώ όπως ήταν αναμενόμενο έγινε το "talk of the town" happening.

Σε ρόλο παρουσιαστών ήταν η Βίκυ Καγιά και η Μαίρη Συνατσάκη και guest host ο Κώστας Μαρτάκης. Το 2ο MadWalk by Vodafone ενθουσίασε καλλιτέχνες, δημιουργούς, εκπροσώπους της τηλεόρασης, της μόδας και της τέχνης. Όλοι έδωσαν δυναμικό παρών μαζί με χιλιάδες κόσμο στηρίζοντας τον θεσμό, όπως και τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα, καθώς μέρος των εσόδων δόθηκε από το MAD για την ενίσχυση του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ».

Η βραδιά ξεκίνησε με τον Mark Angelo feat Ifigenia Atkinson με το τραγούδι «Breakdown» σ' ένα δυναμικό opening video. Αμέσως μετά ο Κώστας Μαρτάκης ανέβασε τη διάθεση στα ύψη ερμηνεύοντας το τραγούδι «Ένταση» ερμηνεύοντάς το μαζί με τις εκθαμβωτικές παρουσιάστριες του show Βίκυ Καγιά και Μαίρη Συνατσάκη.

Τo Fashion Show με τις ερμηνείες των καλλιτεχνών και τις εντυπωσιακές συλλογές των σχεδιαστών για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2012 ξεκίνησε δυναμικά με τη βασίλισσα της ελληνικής pop Έλενα Παπαρίζου με τις μοναδικές δημιουργίες των Deux Hommes, ενώ στα decks οι Playmen με τα dance remixes τους στα τραγούδια «I Hate my Self» και «Mr. Perfect», ξεσήκωσαν το κοινό. Ακολούθησαν, τα μοναδικά σχέδια των DELIGHT και η εντυπωσιακή εμφάνιση του Leon, o οποίος ερμήνευσε το τραγούδι «Someday».

Το Fashion Show συνεχίστηκε με τις δημιουργίες του οίκου υψηλής ραπτικής Celia Kritharioti Haute Couture. Η εκλεπτυσμένη κομψότητα «έδεσε» μοναδικά με τον Μηδενιστή και την next best thing της ελληνικής pop, Demy, οι οποίοι έδωσαν το δικό τους μοναδικό ρυθμό στο show με το super hit «Μια Ζωγραφιά» και «Μόνο Μπροστά».

Έπειτα, on stage βρέθηκαν οι My WET CALVIN, ένα νέο, δυναμικό group της αγγλόφωνης rock σκηνής για τη συλλογή Kore της διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια, Sofia Kokosalaki, με τα τραγούδια "Sweet and Sour / XS Underwear".

Τη σειρά πήραν τα νεανικά συγκροτήματα ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΑΛΙΑ και NEBMA, με τη λαμπερή Κατερίνα Στικούδη, ερμηνεύοντας το κομμάτι «Μέχρι το πρωί», μαζί με τις νικήτριες του διαγωνισμού «The Catwalk Contest».

Το show συνεχίστηκε με τις κομψές δημιουργίες του Άγγελου Μπράτη, την εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα και τον Claydee, οι οποίοι ξεσήκωσαν το κοινό με τα τραγούδια «Get the Party started / All I Need». Στη σκηνή ακολούθησε, η Νατάσα Θεοδωρίδου με τις δημιουργίες της Efi Papaioannou-eφι και τα τραγούδια «Απέναντι» και το «Ακρογιαλιές Δειλινά», του Βασίλη Τσιτσάνη και σε διασκευή των Imam Baildi, έδωσαν μια ιδιαίτερη νότα στο show.

Η εμφάνιση του κορυφαίου Έλλη

Keywords
Τυχαία Θέματα