Το άστρο του Αλέξη Τσίπρα

Το αστρολογικό προφίλ του προέδρου του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ.

Η αλματώδης άνοδος του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ και ο ρόλος που μπορεί να διαδραματίσει ο Αλέξης Τσίπρας στα πολιτικά πράγματα της χώρας, δεν ήταν βέβαια μια αστρολογική έκπληξη. Εδώ στο astrology.gr είχαμε ...προειδοποιήσει με σαφήνεια για το «τσουνάμι» που ερχόταν.

Και τώρα που ο «Αλέξης» έγινε το πρόσωπο της χρονιάς, είναι σκόπιμο να σκύψουμε πάνω στον γενέθλιο χάρτη

του, μήπως και βγάλουμε κάποιον... λαγό όχι μόνον για τον ίδιο και το κόμμα του αλλά πολύ περισσότερο για την Ελλάδα.

1. Against all odds

Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά το πρωτοφανές 17% οι ψυχολογικοί εκβιασμοί και η καταστροφολογία από διεθνή και εγχώρια κέντρα «ειδικών» δίνουν και παίρνουν. Κουνάνε το δάκτυλο οι πάτρωνες μας προειδοποιώντας πως θα μας βγάλουν έξω από την ...τάξη! Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου δηλαδή και όλα αυτά χωρίς να αναλογίζονται ότι σε ένα χρόνο το πιθανότερο είναι να μην βρίσκονται στην «τάξη» οι ίδιοι, για να μην πω πως δεν θα υπάρχει καν «σχολείο», τουλάχιστον στην μορφή που το ξέρουμε ως τώρα. Γιατί οι αλλαγές θα είναι παγκόσμιες και κοσμογονικές, τόσο που τα τωρινά διλήμματα θα μοιάζουν με ...ανέκδοτο.

Όσον αφορά τους εδώ προασπιστές του status qvo, η ουσία προς το παρόν είναι πως τόσο η ΝΔ, όσο και το ΠΑΣΟΚ σύρθηκαν σε μια πολιτική του τύπου «συγγνώμη λάθος», τόσο κραυγαλέα που νομίζω πως είναι φανερό πως μας «επεξεργάζονται» για μια ακόμη φορά. Αίφνης, «αγάπησαν» σφόδρα τον ΣΥΡΙΖΑ παραχωρώντας του γην και ύδωρ, αρκεί να κυβερνήσει ...εντός του Μνημονίου. Η λογική του παραλόγου στο όνομα πάντα της «σωτηρίας της πατρίδος». Και στις φωνές που αντιδρούν εύλογα στις προσχηματικές «τρίπλες» τους, προτάσσουν ως ατράνταχτο επιχείρημα το «ρώτα και τον φίλο μου τον ψεύτη»!

Ας δούμε όμως τα όσα προκύπτουν από τον γενέθλιο χάρτη του Αλέξη Τσίπρα, ξεκινώντας από τις ...αντενδείξεις, όλα εκείνα δηλαδή που θα μπορούσαν να σημαίνουν τον «μοιραίο» ρόλο του, όπως τον περιγράφουν ο κ Σαμαράς, ο κ Βενιζέλος και -υποψιάζομαι- η κ Μέρκελ, ο κ Ρεν η ΕΚΤ και οι λοιποί... συγγενείς.

Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα