Βασιλιάδες: Αντιζηλίες, σεξ και κάμερες μας περιμένουν!

Δύσκολη ζωή για τον Βασιλιά. Απ' τη μια είναι στην μέση πυρών Γιούλης και Χριστίνας, την ώρα που η κόρη του Μαρίνα αποφασίζει να κάνει για πρώτη φορά σεξ και ο πολύ μεγάλος αντίπαλός του, ο (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης) του σκάβει για τα καλά τον λάκκο.

Όπως αναφέρει το TV Zάπινγκ, σε δείπνο που θα βρεθούν οι δύο αντίζηλες θα ρίχνουν ματιές... θανατερές η μια στην άλλη, αλλά η κόλαση θα παίξει όταν ο Μάρκος καλέσει στο σπίτι την Χριστίνα για να λιώσει ο πάγος με τα παιδιά του.

Εκείνη θα μαγειρέψει-ή έτσι τουλάχιστον θα θελήσει να πιστέψει- , η Γιούλη θα "μπουκάρει", ο Μάρκος θα την κράξει, αυτή θα φύγει έξαλλη και όταν μετά η Χριστίνα θα την πλησιάσει θα πούνε τις πιο βαριές κουβέντες...

Ο πόλεμος πια ξεκινά και οι δύο τους δεν θέλουν με τίποτα να χάσουν τη νίκη και το μεγάλο τρόπαιο, τον Μάρκο Βασιλιά!

Βασιλικό σεξ για Μαρίνα και Μηνά

Απ' την αρχή της ιστορίας μας, η γλυκιά Μαρίνα αντιστεκόταν πολύ σθεναρά στον αρρενωπό Μηνά που ήθελε να την ρίξει στο κρεβάτι, αλλά η ώρα και η στιγμή που θα συμβεί αυτό έρχεται.

Πόσο μπορείς να μείνεις σκυμμένη στα διαβάσματά σου όταν ο φτερωτός έρωτας έχει ρίξει το βελάκι του και δεν σε αφήνει σε ησυχία; Ούτε κι η γλυκιά κόρη του Μάρκου Βασιλιά, Μαρίνα, θα τα καταφέρει να συγκεντρωθεί αφού έχει δαγκώσει πολύ άγρια τη λαμαρίνα όπως ήδη έχουμε δει με τον γοητευτικό Μηνά που δουλεύει σε βουλκανιζατέρ.

Θα προσπαθήσει να μείνει... στο ύψος της, θα αντισταθεί, θα τον διώξει, μα σύντομα θα τον καλέσει πίσω στο σπίτι και θα πέσουν με πάθος στο κρεβάτι. Μέσα στην καλή χαρά θα' ναι και οι δύο, ο Μηνάς θα μοιραστεί αυτή τη χαρά και με τον κολλητό του-και αδελφό της Μαρίνας, το Λεωνίδα, αλλά η βιασύνη της κοπέλας να κάνει όνειρα για οικογένεια και για παιδιά, μάλλον θα τον ξενερώσει τον ωραίο Μηνά, που αισθάνεται μικρός για υποχρεώσεις.

Αλλά δεν φταίει η ίδια, όσο η θεία της η Γιούλη που με το που μαθαίνει το γεγονός χαίρεται και την πείθει ότι όλο αυτό το "σκηνικό" δεν θα αργήσει πολύ να... επισημοποιηθεί!

Ο Αιμίλιος προσπαθεί να δωροδοκήσει την Χριστίνα κι αυτή τον δίνει στεγνά!

"Χαστούκια", "χαστούκια", "χαστούκια" από παντού! Πέραν των άλλων, ο Μάρκος δεν σταματά να δέχεται τέτοια και από τον μέγα αντίπαλό του, τον Αιμίλιο που' χει βαλθεί να του πάρει την θέση και να τον εξαφανίσει, εξοντώσει!

Θα πλησιάσει την Χριστίνα για να την πάρει με το μέρος του. Θα κάνει την κίνηση να την δωροδοκήσει, εκείνη που' ναι «γατόνι» θα τον βιντεοσκοπήσει και θα παραδώσει το υλικό στον Μάρκο για να τον πετάξει από την εταιρεία κι από την ζωή τους...

Θα τα καταφέρει ή όχι;

Keywords
Τυχαία Θέματα