12+1 country υπνοδωμάτια

Με βασικό χαρακτηριστικό το ξύλο.

Η country αισθητική είναι μία μορφή παραδοσιακής αισθητικής από cottage παλαιότερων εποχών. Καρώ υφάσματα συνήθως σε κόκκινο χρώμα, παστέλ βεραμάν ή το χρώμα της πούδρας και πολύ ξύλο είναι αυτά που έρχονται πρώτα στο μυαλό μιλώντας για country αισθητική. Αν σας αρέσει μπορείτε πολύ εύκολα να την υιοθετήσετε στο υπνοδωμάτιό σας, αρκεί να υπάρχει το στοιχείο του ξύλου. Επιλέξτε αποχρώσεις του λευκού και του μπεζ ή παστέλ, χωρίς αυτό να σημαίνει

ότι αποκλείεται το χρώμα από τη διακόσμηση. Παρακάτω θα βρείτε εναλλακτικές διακοσμητικές προσεγγίσεις για τη διακόσμηση του υπνοδωματίου σε country εκδοχή.

1 από 13 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Σε μπεζ και ροζ αποχρώσεις με έντονα country στοιχεία.

Κλασσικά έπιπλα σε country ύφος στις ουδέτερες αποχρώσεις του λευκού και του γκρι.

Το ξύλο είναι το βασικό χαρακτηριστικό της country αισθητικής. Εδώ το βλέπουμε σε μία πιο χρωματιστή εκδοχή του που δίνει gilry χαρακτήρα στη διακόσμηση.

Απλό και μινιμαλιστικό στις αποχρώσεις toy off white για μία φωτεινή country κρεβατοκάμαρα.

Όταν η country αισθητική δέχεται industrial επιρροές και πιο σκούρες γκρι αποχρώσεις.

Με ρομαντική διάθεση για μία παραμυθένια ατμόσφαιρα.

Ακόμα κι ένα παιδικό δωμάτιο μπορεί κάλλιστα να πάρει coutnry στοιχεία. Το σιδερένιο κρεβάτι είναι ένα ακόμα χαρακτηριστικό που τονώνει την country διακοσμητική αίσθηση.

Φροντίστε τα σεντόνια και τα παπλώματα σε ένα country υπνοδωμάτιο να είναι κοντά στην συγκεκριμένη αισθητική. Παστέλ αποχρώσεις ή λευκά με κεντήματα είναι ότι πρέπει για να τελειοποιήσετε την εικόνα.

Σε μία πιο χαρούμενη εκδοχή με λίγο παραπάνω χρώμα.

Ένα country υπνοδωμάτιο σε μία ρομαντική, λευκή σοφίτα για όνειρα γλυκά!

Αφήστε το λευκό να κυριαρχεί και προσθέστε μικρές πινελιές που θα δώσουν χαρακτήρα στη διακόσμηση, όπως αυτό ο μικρό πολυέλαιος.

Σε μία σκανδιναβικής αισθητικής εκδοχή.

< >

Keywords
Τυχαία Θέματα