4+1 χρώματα για μία διακόσμηση σε δραματικό ύφος

Τολμήστε την αλλαγή!

Η ανακαίνιση του σπιτιού σας μπορεί να μετατραπεί σε μία διαδικασία διασκεδαστική, ειδικά εάν αποφασίσετε να αλλάξετε «δραματικά» το ύφος τη διακόσμησή του, βάφοντάς το με πιο βαθιά και σκούρα χρώματα. Ίσως οι παρακάτω επιλογές χρωμάτων να σας φανούν χρήσιμες, εάν τελικά το αποφασίσετε:

Το βαθύ κόκκινο είναι ιδανικό για το χολ, τον διάδρομο ή την τραπεζαρία, καθώς θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας με την έντασή του.Το μπλε, σε όλες του τις αποχρώσεις, είναι ένα χρώμα που δημιουργεί μία χαλαρωτική ατμόσφαιρα,
αλλά το βαθύ μπλε είναι αυτό που θα προσθέσει μία δραματική πινελιά στη διακόσμηση του χώρου σας. Είναι ιδανικό για μεγάλους χώρους όπως είναι το σαλόνι.Το μαύρο είναι το χρώμα με τη μεγαλύτερη δραματική ένταση στη διακόσμηση, όταν χρησιμοποιείται με μέτρο. Ένας ολόκληρος τοίχος ή ένα έπιπλο σε μαύρο χρώμα θα προσθέσει επιτήδευση και δραματική ένταση.Το σοκολατί είναι ένα χρώμα ιδανικό τόσο για μία feminine, όσο και για μία masculine διακόσμηση.Το βαθύ μωβ ταιριάζει σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού στο οποίο θέλετε να δώσετε ένα δραματικό look. Μια καλή ιδέα θα ήταν να το δοκιμάσετε στην κουζίνα σας ή στην κρεβατοκάμαρά σας.

Δείτε διάφορους χώρους με διακόσμηση σε δραματικό ύφος:
< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > 1 από 6

Τοίχος σε χολ σε βαθύ κόκκινο χρώμα.

< >

The post 4+1 χρώματα για μία διακόσμηση σε δραματικό ύφος appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα