5 μαγικά tricks ομορφιάς που θα σας σώζουν πριν από κάθε meeting

Είμαστε κάθε μέρα στους χώρους εργασίας μας και η αλήθεια είναι ότι αυτές οι ώρες είναι αρκετές κάθε εβδομάδα, άρα κάθε μήνα άρα, στο τέλος-τέλος, κάθε χρονιά. Με άλλα λόγια, δεν γίνεται να μιλάμε για beauty και να μην υπολογίζουμε τη beauty ρουτίνα μας στη δουλειά -που περνάμε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μας. Παρακάτω, θα σας αποκαλύψω 5… παράδοξους τρόπους για να σώζετε την εικόνα σας κάθε ώρα και στιγμή και να είστε πάντα έτοιμες για κάθε σημαντική συνάντηση.

Αν καθώς

είστε απορροφημένες στη δουλειά σας, σας ανακοινώσουν ότι έχετε ένα σοβαρό meeting στα επόμενα 5 λεπτά, μην πανικοβληθείτε.

1. Αφήστε την οθόνη του υπολογιστή σας να μαυρίσει και κάντε τη επί τόπου καθρέφτη σας. Αφού ελέγξετε για ποιο απ” όλα είναι επιτακτική η ανάγκη να δράσετε…

2. …περάστε στα πρακτικά. Τα χείλη σας σίγουρα θα βοηθήσουν πολύ την εικόνα σας, αν ανανεώσετε στον φανταστικό σας καθρέφτη το χρώμα τους ή αν περάσετε ένα lip balm, καθώς σίγουρα το στόμα είναι ένα σημείο που όλοι θα το κοιτάξουν όταν πάρετε το λόγο.

3. Επειδή lip balm, θέλω να πιστεύω και να ελπίζω πως όλες έχετε μαζί σας, όταν έρθει η ώρα να περάσετε στα μάγουλα, χρησιμοποιείστε το για χρώμα και για λάμψη. Αν έχει χρώμα λειτουργεί και ως ρουζ, και αν δεν έχει, σε κάθε περίπτωση, είναι ένα υπέροχο φυσικό highlighter, που δεν έχετε να ανησυχείτε και πολύ για την τέλεια εφαρμογή του. Άλλωστε τα έχουμε ξαναπεί, με ένα lipstick μόνο, μπορούμε να κάνουμε ολοκληρωμένο μακιγιάζ.

4. Για τα μαλλιά σας, είτε τα έχετε απλώς κάτω με μία χωρίστρα είτε έχετε κάνει μία ωραία πλεξούδα, σίγουρα θα σας βοηθήσει πολύ να κάνετε ένα πέρασμα με ένα beauty oil μαλλιών. Θα δείχνετε αμέσως πιο περιποιημένη και πιο λαμπερή. Και θα εκπέμπετε μία αίσθηση υγείας, καθώς θα φαίνεστε ενυδατωμένη -εξ” ου και η λάμψη. Αυτό το τελευταίο ισχύει και για όλα τα παραπάνω.

5. Ώρα να περάσουμε και στην πιο… βαθιά ενυδάτωση. Πιείτε ένα ποτήρι νερό. Θα είστε σε θέση να σκέφτεστε πιο καθαρά και θα σας βοηθήσει και στην ευφράδεια του λόγου. Ακόμα κι αν δεν χρειαστεί να μιλήσετε εσείς η ίδια, ένα ενυδατωμένο σώμα στέκεται διαφορετικά από ένα που έχει ανάγκη το νερό.

Bonus tip (και χωρίς τον καθρέφτη): Επειδή όλες κάπου εδώ θα έχετε σκεφτεί και το άρωμα, φυσικά και να ψεκαστείτε. Προσοχή, όμως! Μία φορά είναι αρκετή για να είστε βέβαιες ότι θα αφήνετε ωραία μυρωδιά γύρω σας. Αν η 1 γίνει 5, υπάρχουν πολύ σοβαρές πιθανότητες να προκαλέσετε ζαλάδα στους γύρω σας και, άρα, εκνευρισμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα