5 τυχερές θα δοκιμάσουν πρώτες τη νέα σειρά Advanced Time Zone της Estée Lauder

17:29 9/1/2013 - Πηγή: Jenny.gr

Μπείτε στην κλήρωση και δοκιμάστε πρώτες ένα από τα 5 σετ περιποίησης της νέας σειράς Advanced Time Zone από την Estée Lauder!

Η Estée Lauder υποστηρίζει πως –«Κάθε Γυναίκα Μπορεί να Είναι Όμορφη» και δεσμεύεται πως ο νέος τρόπος για να το πετύχει είναι η πιο προηγμένη ενυδατική σύνθεση αναστροφής της γήρανσης στην ιστορία με τη NEA Advanced Time Zone Age Reversing Line/Wrinkle Collection. Αυτές οι ισχυρές ενυδατικές συνθέσεις αναστρέφουν

τα ορατά σημάδια γήρανσης του δέρματος με το επαναστατικό Tri-HA Cell Signaling Complex™, το οποίο συμβάλλει στην ενίσχυση της φυσικής κυτταρικής επικοινωνίας του δέρματος. Η φυσική παραγωγή Υαλουρονικού Οξέος από το δέρμα αυξάνεται κατά 182% σε τρεις μόλις ημέρες , ενώ υγιή κύτταρα του δέρματος δραστηριοποιούνται για να μετακινηθούν προς το σημείο όπου υπάρχει φθορά ως και 7 φορές πιο γρήγορα . Η επιδερμίδα δείχνει εντυπωσιακά απαλότερη, ανανεωμένη και με λιγότερες γραμμές – γρήγορα.

Αποφύγετε τα σημάδια γήρανσης με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Η φροντίδα του προσώπου είναι γυναικεία υπόθεση κάθε ηλικίας. Όταν όμως τα χρόνια περνούν το πρόσωπο θέλει μια πιο εντατική περιποίηση, αφού το πρόσωπο χάνει τη φυσική του λάμψη κι ελαστικότητα. Σκοπός λοιπόν είναι να μειωθούν ορατά κι άμεσα οι ρυτίδες και να έρθει στην επιφάνεια η φυσική λάμψη του δέρματος. Η νέα σειρά της Estée Lauder “Advanced Time Zone Age Reversing Line/Wrinkle Collection” περιέχει όλα εκείνα τα συστατικά που το γυναικείο δέρμα έχει ανάγκη. Έχοντας πολυετή εμπειρία στον τομέα της περιποίησης προσώπου, η Estée Lauder για άλλη μια φορά πρωτοπορεί και χαρίζει στη σύγχρονη γυναίκα τη δυνατότητα να παραμένει νέα και φυσικά λαμπερή.

«Κάθε Γυναίκα Μπορεί να Είναι Όμορφη»

Αυτό που κάνει τη νέα σειρά να ξεχωρίζει είναι το επαναστατικό Tri-HA Cell Signaling Complex™, το οποίο συμβάλλει στην ενίσχυση της φυσικής κυτταρικής επικοινωνίας του δέρματος, το οποίο αναστρέφει τα ορατά σημάδια γήρανσης του δέρματος. Η φυσική παραγωγή Υαλουρονικού Οξέος από το δέρμα αυξάνεται κατά 182% σε τρεις μόλις ημέρες, ενώ υγιή κύτταρα του δέρματος δραστηριοποιούνται για να μετακινηθούν προς το σημείο όπου υπάρχει φθορά ως και 7 φορές πιο γρήγορα. Επιπλέον, το διακριτικό άρωμα από δροσερές νότες λουλουδιών – λεμονιά, κερασιά και παιώνια, θα σας αφήσει μία ευχάριστη αίσθηση μετά την εφαρμογή.

Εσείς μπορείτε πρώτες να δοκιμάσετε τη νέα σειρά Advanced Time Zone της Estée Lauder λαμβάνοντας μέρος στο διαγωνισμό και κερδίζοντας ένα από τα πέντε σετ που περιλαμβάνει:

1. Advanced Time Zone Age Reversing Line/Wrinkle Creme SPF 15 for Normal/Combination Skin – Ελαφριά, μεταξένια ενυδάτωση διαρκείας με την ιδανική ισορροπία πλούσιας υφής και αναζωογονητικής αίσθησης. Χρησιμοποιείτε την πρωί και βράδυ μετά τον ορό επανόρθωσης.

2. Advanced Time Zone Reversing Line/Wrinkle Eye Creme for All Skintypes – Αμέσως, η ευαίσθητη επιδερμίδα γύρω από τα μάτια δείχνει πιο λαμπερή, πιο απαλή και πιο φωτεινή. Οι γραμμές, οι ρυτίδες, το «πόδι της χήνας» και η χαλάρωση εμφανίζονται περιορισμένα και αποθαρρύνεται επίσης η μελλοντική τους εμφάνιση, ενώ Βιομιμητικά Επιδερμίδα Λιπίδια αναπληρώνουν τη φυσική προστασία της περιοχής των ματιών ενάντια στην απώλεια υγρασίας. Χρησιμοποιείται πρωί και βράδυ.

Πάρτε τώρα μέρος στην κλήρωση συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 17/01/2013 ώρα 23:59

The post 5 τυχερές θα δοκιμάσουν πρώτες τη νέα σειρά Advanced Time Zone της Estée Lauder appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα