6 παλέτες που καλύπτουν όλα τα στιλ

Είναι εκνευριστικό για πολλές γυναίκες, να έχουν στο νεσεσέρ τους διάφορες μεμονωμένες σκιές. Αντίθετα μία παλέτα η οποία περιέχει ποικιλία από αποχρώσεις βολεύει τις περισσότερες από εμάς. Αρχικά γιατί δεν χρειάζεται να ψάχνουμε που είναι η σκιά και ύστερα μπορούμε να κάνουμε έξυπνους συνδυασμούς, βλέποντας όλα τα χρώματα συγκεντρωμένα.
Ανακαλύψαμε στην αγορά 6 παλέτες που σίγουρα καλύπτουν όλα τα γούστα. Σε γήινες, μοβ, γκρι αποχρώσεις ανάλογα με το γούστο που έχει κάθε γυναίκα επενδύει στο κατάλληλο προϊόν. Πριν βιαστείτε να

αποφασίσετε σκεφτείτε ότι πλησιάζουν γιορτές και θα αναζητήσετε ενδεχομένως ένα πιο έντονο και ίσως πιο glam-sparkle makeup look. Κάντε λοιπόν την πιο έξυπνη επιλογή!

1 ΑΠΟ 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Sculpting EyeShadow 5-Color Palette, Estee Lauder

Οι αποχρώσεις «Firce Safari» θα σας χαρίσουν ένα υπέροχο μακιγιάζ το οποίο μπορεί να γίνει glam-natural μέχρι smokey, σε sparkling-γήινες αποχρώσεις.

Δείτε περισσότερα Galleries 5 COULEURS DESIGNER. Christian Dior

Οι αποχρώσεις «Navy Design» είναι ιδανικές για γυναίκες μα ξανθά μαλλιά ή γαλάζια μάτια. Γενικότερα να ξέρετε ότι τα ανοιχτόχρωμα μάτια τονίζονται με σκιές που κρύβουν μέσα γκρι ή μπλε.
Με την συγκεκριμένη παλέτα και ένα μαύρο μολύβι μπορείτε να δημιουργήσετε εντυπωσιακά smokey eyes.

Δείτε περισσότερα Galleries All About Shadow 8-Pan Palette, Christian Dior

Η απόχρωση «Neutral Territory 2″ δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναίκα. Με μία τόσο πλούσια γκάμα γήινων αποχρώσεων θα μπορέσετε να δημιουργήσετε από το πιο φυσικό μέχρι το πιο έντονο μακιγιάζ.

Δείτε περισσότερα Galleries LES 4 OMBRES, Chanel

Αν δεν είστε fan του έντονου μακιγιάζ, αλλά θέλετε να τονίζετε το βλέμμα σας οι γλυκές αποχρώσεις σε ροζ-γήινους τόνους από την «33 Prelude» παλέτα θα καλύψουν το στιλ σας.

Δείτε περισσότερα Galleries Bobbi Brown Palette

Μία παλέτα που εκτός από γήινες αποχρώσεις περιέχει και κάποιες που έχουν shimmer. Όλες έχουμε κάποια επίσημα καλέσματα, στα οποία θέλουμε να είμαστε λίγο πιο glam.

Δείτε περισσότερα Galleries 4 Eye-Shadow Palette, Burberry

Όσες είστε πιστές στις αποχρώσεις του ροζ και σας αρέσει και το μοβ, θα βρείτε αυτό που ψάχνετε στην παλέτα του οίκου Burberry. Το μακιγιάζ σας θα είναι διακριτικό, κομψό και άκρως ρομαντικό…

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: makeup look, natural makeup look, sparkle makeup look, γυναικείο στιλ, καλλυντικά, μακιγιάζ ματιών, μάτια, παλέτες, σκιές ματιών

Keywords
Τυχαία Θέματα