7 μικροπράγματα που δημιουργούν πρόβλημα στη σχέση σας

Υπάρχουν κάποιες φράσεις ή συμπεριφορές που σαμποτάρουν τη σχέση σας.

Επιλέξατε το σύντροφό σας, ξεκινήσατε τη σχέση σας και όλα κυλούσαν υπέροχα μέχρι που οι ανασφάλειες και οι φόβοι σας βγήκαν στην επιφάνεια. Το πρόβλημα είναι ο τρόπος που τις επικοινωνείτε. Διαβάστε παρακάτω μερικούς λόγους που πιθανότατα πρέπει να σταματήσετε άμεσα:

• Θυμηθείτε κανείς δεν είναι τέλειος: Όταν ο φίλος σας αναμετράται συνέχεια με την εικόνα του Mr Perfect που έχετε στο μυαλό σας, το πιθανότερο είναι ότι θα βγαίνει χαμένος.

Η χειρότερη περίπτωση είναι να επιμένετε να τον κάνετε όπως θα θέλετε. Σεβαστείτε την επιλογή σας και αφήστε τον άνθρωπο με τα προτερήματα και τα ελαττώματα του.

• Μην τον τεστάρετε όλη την ώρα: Δεν χρειάζεται να τον βάζετε σε δοκιμασίες ή να προκαλείτε τα όριά του προκειμένου να καταλάβετε το μέγεθος της αγάπης τους.

• Ασκείτε άσχημη κριτική για εκείνον στις φίλες σας: Οκ, οι περισσότερες κοπέλες επιλέγουν να σατιρίσουν τον σύντροφό τους, μπροστά στις φίλες τους προκείμενου να κάνουν τα παράπονα τους με ένα πιο ευχάριστο τρόπο. Ωστόσο, αν έχετε μόνο αρνητικά να πείτε κάθε φορά που συναντιέστε, τότε πιθανότατα να αποζητάτε την φράση «Μήπως να χώριζες»; ε; το σκέφτεστε;

• Φλερτάρετε με άλλους: Είναι λογικό να αναζητά που και που ένα γλυκό σχόλιο, μια επιβεβαίωση ότι αρέσετε ως γυναίκες. Όταν όμως αρχίζετε να αναρωτιέστε και η ίδια αν θέλετε άλλο ή όχι τη σχέση αυτή, τότε καιρός είναι να σκεφτείτε το ενδεχόμενο του χωρισμού.

• Συγκρίνεις τον εαυτό σου με την πρώην του: Δεν υπάρχει χειρότερο από το να πέσετε στην παγίδα αυτή. Η κοπέλα όπου και αν είναι καλή της ώρα. Είστε δυο διαφορετικοί χαρακτήρες και δεν υπάρχει λόγος να αναλώστε σε ανώφελες συγκρίσεις. Ακόμα, με το να συγκρίνεστε του δείχνετε πόσο ανασφαλείς είστε.

• Ζήλια άνευ λόγου και αιτίας: Δεν τολμά να γυρίσει το κεφάλι του και έχετε ξεκινήσει την μουρμούρα. Ψυχραιμία κορίτσια, κεφάλι είναι γυρνάει. Αφήστε τον πρώτα να σας δώσει την αφορμή και μετά ξεκινάτε. Προσπαθήστε να ελέγξετε το αίσθημα της ζήλιας σας.

• Ένα βήμα κάθε φορά: Μη βιάζεστε να πάτε τη σχέση στο επόμενο στάδιο και κυρίως μην πιέζεις εκείνον για να κάνει ένα βήμα για το όποιο δεν είναι έτοιμος ακόμα. Απολαύστε τη φάση στην οποία βρίσκεστε, ζήστε τον έρωτα και όλα θα έρθουν με το χρόνο τους.

The post 7 μικροπράγματα που δημιουργούν πρόβλημα στη σχέση σας appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα