Celeb beauty week: Dos & Don’ts

Αυτή την εβδομάδα οι διάσημες κυρίες που αγαπάμε να παρατηρούμε το στιλ τους ήταν αρκετά «ήσυχες». Κομψές και απλές εμφανίσεις διάλεξαν οι περισσότερες με κάποιες να παραπαίουν σε μικρά λάθη που χάλασαν το τελικό αποτέλεσμα. Το βασικό χαρακτηριστικό που εντοπίσαμε σε πολλές celebrities και μας άρεσε πολύ είναι το μακρύ καρέ. Φέτος έχει αναμφίβολα την τιμητική του και κυρίες που θα δείτε παρακάτω μας δείχνουν τρόπους και ιδέες για styling που ίσως εξαλείψουν και τις τελευταίες αμφιβολίες σας. Επιπλέον, κάντε focus στις κυρίες που επέλεξαν

ένα fresh no makeup look και θυμηθείτε ότι η περιποίηση του προσώπου είναι το A και το Ω της ομορφιάς.

1 ΑΠΟ 9 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Η Jennifer Lawerence κάθε φορά μας παρουσιάζει μία άλλη πτυχή του εαυτού της. Ακόμα και με το σκουφί μας αρέσει!

Δείτε περισσότερα Galleries

Η Bella Hadid είναι το παράδειγμα του fresh, no makeup look! Do it: Φροντίστε το πρόσωπό σας να είναι λαμπερό και υγιές και αφήστε τα μαλλιά σας στο φυσικό τους.

Δείτε περισσότερα Galleries

Don’t! Η Halle Berry ενώ έχει πετύχει ένα όμορφο μακιγιάζ, δεν τα κατάφερε καθόλου καλά με το χτένισμα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η Katie Holmes άψογη με ίσιο μακρύ καρέ και χρώμα στο περίγραμμα του ματιού. Το χρώμα στα χείλη μοιάζει τόσο φυσικό που προσδίδει μία φρεσκάδα στο πρόσωπό της.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η Freida Pinto δίνει μία κομψή εκδοχή του retro beauty look χωρίς καμία υπερβολή.

Δείτε περισσότερα Galleries

Μας αρέσουν πολύ τα μαλλιά της Kate Middleton αλλά διαφωνούμε στο μακιγιάζ. Χρειάζεται λίγο χρώμα στα χείλη και στα μάγουλα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η Reese Witherspoon με διακριτικό κόκκινο κραγιόν και απλά και ίσια μαλλιά δίνει το κατάλληλο beauty look για το office style σας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η Jessica Alba έχει κόψει τα μαλλιά της σε ένα μακρύ καρέ το οποίο της πάει πολύ. Δοκιμάστε κι εσείς ένα καρέ κούρεμα, αν δεν το έχετε ήδη κάνει.

Δείτε περισσότερα Galleries

Nerdy style για την Kendall Jenner, το οποίο τη γλυκαίνει και αναδεικνύει τη φρεσκάδα της νεαρής ηλικίας της.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: "Fresh Look", hairlook, no makeup look, καρέ, μακιγιάζ, μακρύ καρέ

Keywords
Τυχαία Θέματα