Friday’s manicure: Do’s & Don’ts από την ανατρεπτική nail artist της Rita Ora

08:57 5/8/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Η αλήθεια είναι ότι το ταλέντο της αναδείχθηκε όταν μία πελάτισσά της τη σύστησε στην Katy Perry. Αυτό ήταν η αρχή από μια σειρά συνεργασιών που ακολούθησε με ονόματα όπως: Taylor Swift, Lorde, Pammy Anderson, Rita Ora κ.α.

Η Leah Light έχει μερικές αρχές που σκεφτήκαμε ότι θα ήταν ωραίο να γνωρίσετε κι εσείς γιατί συχνά-πυκνά κάνουμε όλες μικρά, ή και μεγαλύτερα, παραπτώματα. Και…

αρκετά απ” όσα πιστεύει, δεν περιμέναμε να τα ακούσουμε, ψέματα να πούμε;

1. Αφήστε όσο καιρό θέλετε τα νύχια σας βαμμένα, δεν κινδυνεύετε. Αν δεν έχουν αρχίσει να ξεφλουδίζουν και δεν σας ενοχλεί η εικόνα τους, δεν έχετε κάτι άλλο να σκεφτείτε.

2. Έχετε πάντα ένα λαδάκι σε ένα σημείο που να το βλέπετε για να το χρησιμοποιείτε όσο το δυνατόν πιο συχνά –πού; στην αριστερή γωνία του γραφείου μου εγώ έχω πάντα ένα και ένα άλλο στην τσάντα μου και ένα στο σπίτι μου. Αγοράστε δύο και τρία λαδάκια -δεν είναι καμία σοβαρή σπατάλη χρημάτων. Είναι ό,τι καλύτερο για την ενυδάτωση αλλά και για μεγαλύτερη διάρκεια στο manicure μας.

3. Μην απορρίπτετε το shellac, δεν είναι σε καμία περίπτωση καρκινογόνο. Είναι τόσο ασφαλές όσο το 99% των προϊόντων για νύχια, οπότε επιλέξτε το ελεύθερα.

4. Μην κόβετε τα πετσάκια σας. Υπάρχει λόγος που βρίσκονται εκεί: για προστασία.

H Leah Light έχει αναλάβει μερικές από τις πιο high profile γυναίκες τους κόσμου αλλά το δικό της profile το κρατάει τόσο low όσο κρίνει ότι χρειάζεται και μιλάει πάντα από καρδιάς.

Ladies, μόλις αποκτήσαμε λίγη ακόμα γνώση! Don’t you feel more poweful?

Keywords
Τυχαία Θέματα