Get the Look: Κλασσικές δημιουργίες για casual-chic εμφανίσεις

Τα casual στοιχεία, η pop κουλτούρα και φυσικά το all American στυλ είναι τα χαρακτηριστικά που βρίσκονται βαθιά ριζωμένα στο DNA του Tommy Hilfiger, ο οποίος παρουσίασε για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2015 τη συλλογή F.A.M.E., εμπνευσμένη από τη μόδα (Fashion), τη τέχνη (Art), τη μουσική (Music) και τη διασκέδαση (Entertainment).

Η έμπνευση ξεκινά

από τη μόδα των 60s και των 70s, το ανδρόγυνο στυλ και το tailoring. Οι ρίγες, το κλασσικό καρό και τα houndstooth prints έχουν το κύριο λόγο,ενώ ερμηνεύονται με μια σύγχρονη, θηλυκή ματιά.

Οι επιρροές των Andy Warhol, Jean-Michel Basquiat, Keith Haring και Mark Rothko, αγαπημένων καλλιτεχνών του Tommy Hilfiger, καθώς και η pop art εμπνέουν τα oversized knitwear, τις ψεύτικες γούνες και τα mohair, ενώ η rock μουσική και boho αισθητική της δεκαετίας του ’70 αποτυπώνονται σε statement παντελόνια, python prints και πλεκτά πουλόβερ.

Με πρωταγωνιστές το κόκκινο, το λευκό και το μπλε, οι δημιουργίες της νέας γυναικείας συλλογής του brand συνδυάζονται μεταξύ τους, συνθέτοντας κομψές, μοντέρνες, casual εμφανίσεις.

Τη συλλογή Tommy Hilfiger μπορείτε να την βρείτε στα καταστήματα Tommy Hilfiger καθώς και σε ένα ευρύ δίκτυο επιλεγμένων σημείων πώλησης.

1 ΑΠΟ 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Night out

Ένα ριγέ shirtdress μπορεί να συνδυαστεί άψογα με ένα mohair γιλέκο και μια λεπτή ζώνη που τονίζει τη μέση.

Δείτε περισσότερα Galleries Office look

Οι sport γραμμές ενός mini φορέματος έρχονται σε αντίθεση με τον oversized όγκο ενός μάλλινου παλτό, και σε συνδυασμό αποτελούν μια κομψή επιλογή.

Δείτε περισσότερα Galleries Casual Saturday

Προτιμήστε μια πλισέ φούστα και μια oversized μάλλινη ζακέτα για τη βόλτα σας.

Δείτε περισσότερα Galleries Window shopping

Εντυπωσιάστε επιδεικνύοντας τα καλλίγραμμα πόδια σας με μια mini φούστα σε γραμμή Α και κρατήστε το υπόλοιπο look σας casual με ένα πουλόβερ και ένα ζευγάρι flat μπότες.

Δείτε περισσότερα Galleries Navy Chic

Παίξτε με το συνδυασμό του λευκού και του μπλε, αλλά και με τις διαφορετικές φόρμες. Μια ριχτή ζακέτα είναι ιδανικά φορεμένη με μια κοντή φούστα.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: F.A.M.E. Collection, Fall/Winter 2015, Tommy Hilfiger, Womenswear

Keywords
Τυχαία Θέματα