H Vichy ανοίγει το κουτί της ιστορίας της

Η αγαπημένη περιποίηση προσώπου Vichy μέσα σε ένα εντυπωσιακό συλλεκτικό μεταλλικό κουτί που εμπνέεται από την ιστορία της.

Από το 1931, η Vichy γράφει την ιστορία της ομορφιάς. Η βαθιά τεχνογνωσία, τα μοναδικά οφέλη του Ιαματικού Νερού και η αναζήτηση της πραγματικής ομορφιάς μέσα από την υγεία της επιδερμίδας είναι οι αξίες που την ενέπνευσαν στην πολυετή πορεία της.

Η Vichy μεταφέρει τις αξίες του χτες στην τεχνολογία

του σήμερα και δίνει την δυνατότητα στις καταναλώτριες να αποκτήσουν την αγαπημένη τους περιποίηση προσώπου μέσα σε ένα εντυπωσιακό συλλεκτικό μεταλλικό κουτί που εμπνέεται από την ιστορία της. Η συσκευασία θα περιέχει δώρο το Capital Soleil Dry Touch -την καθημερινή περιποίηση που συνδυάζει αντηλιακή προστασία και απόλυτο ματ αποτέλεσμα σε ειδική συσκευασία των 30 ml. Επιπλέον, κάθε γυναίκα θα έχει την ευκαιρία να αποκτήσει ένα μοναδικό κόσμημα , φιλοτεχνημένο αποκλειστικά για τη Vichy από τη γνωστή Ελληνίδα σχεδιάστρια, Έλενα Συράκα. Τα κοσμήματα είναι εμπνευσμένα από ξεχωριστά αξεσουάρ εποχής και τις ρετρό παρουσίες που απεικονίζονται στις μεταλλικές συλλεκτικές συσκευασίες.

Συλλεκτική συσκευασία Aqualia Thermal για 48ωρη ενυδατική φροντίδα.
Υπάρχουν 3 ακόμη διαφορετικές συλλεκτικές συσκευασίες.

The post H Vichy ανοίγει το κουτί της ιστορίας της appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα