Lana Del Rey: «Από πολύ μικρή αισθανόμουν διαφορετική.»

Η Lana Del Rey μιλάει για το παρελθόν της.

Η Lana Del Rey φωτογραφίζεται με στυλ hippie chic, σε μια ατμόσφαιρα που θυμίζει έντονα 60’s, και αποκαλύπτεται στο νέο τεύχος της γαλλικής Madame Figaro. «Από πολύ μικρή αισθανόμουν διαφορετική. Πάντα ήθελα να

κάνω τη ζωή μου ένα έργο τέχνης.», λέει η 26χρονη τραγουδίστρια. Μακριά από την εικόνα που της προσάπτουν τα μίντια, αυτήν της εμπορικά κατασκευασμένης τραγουδίστριας, η Del Rey ανοίγεται με έναν τρόπο διαφορετικό και μιλάει για τα δύσκολα χρόνια της εφηβείας της, το αλκοόλ και τις καταχρήσεις, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο οι εμπειρίες της την οδήγησαν στον δρόμο της δημιουργίας. «Συχνά μόνη, άρχισα να γράφω και ανακάλυψα ότι αυτό ήταν που αγαπούσα περισσότερο. Η μουσική ήταν το πάθος μου.»

Η ίδια υποστηρίζει ότι παρά την επιτυχία της ζει ακόμη μια ζωή απλή μαζί με τα αδέλφια της και ότι θα ήθελε να χρησιμοποιήσει τη φήμη της για να ενισχύσει ιδρύματα που προσφέρουν φιλανθρωπικό έργο, «θα ήθελα να γίνω μια Angelina Jolie», λέει. «Όπως και αυτή, πιστεύω ότι η φήμη από μόνη της δεν είναι τίποτα αν δεν τεθεί στην υπηρεσία μιας φιλοδοξίας –όπως για παράδειγμα το να μαζέψεις χρήματα για καλό σκοπό.»

Photo Credits: Γαλλικό Madame Figaro

The post Lana Del Rey: «Από πολύ μικρή αισθανόμουν διαφορετική.» appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα