Olivia Wilde: «Βιάζομαι να κάνω παιδιά»

Τι λέει στη συνέντευξή της στο Marie Claire.

Η Olivia Wilde φωτογραφίζεται για το τεύχος Απριλίου του αμερικανικού Marie Claire και μιλάει για τον σύντροφό της Jason Sudeikis, που γνώρισε το 2011 στην εκπομπή Saturday Night Live. «Μόλις είχα αρχίσει να συνηθίζω να είμαι και πάλι μόνη μου. Είχα χωρίσει πριν 9

μήνες.», θυμάται η ηθοποιός. «Ήμαστε και οι δύο με άλλους ανθρώπους αλλά όχι σε σοβαρή σχέση. Φάνηκε να μου δίνει ιδιαίτερη σημασία, αλλά δεν μιλούσε πολύ και απέφευγε να με κοιτάξει στα μάτια. Ήταν τόσο όμορφος και μπορούσε και να χορέψει.», λέει για τον αμερικανό ηθοποιό, ο οποίος, 6 μήνες μετά την πρώτη τους συνάντηση της ζήτησε να βγουν ραντεβού. «Ήταν τόσο αστείος και cool- πάντα τον θαύμαζα και πάντα μου άρεσε η γρηγοράδα και η σπιρτάδα του. Είναι εξαιρετικός ηθοποιός με μυαλό σαν αστραπή.»

Η ηθοποιός αν και δεν γνωρίζει ακόμη αν θα παντρευτούν, όπως λέει, δεν αποκλείεται να αποκτήσουν σύντομα μαζί ένα παιδί. «Έχουμε συζητήσει για τα ιδανικά και τις προσδοκίες μας. Βιάζομαι να κάνω παιδιά. Είμαι ανοιχτή στο πόσα, αλλά 3, που μου αρέσουν, είναι σαν μια μικρή ομάδα. Δεν προσπαθώ προς το παρόν να κάνω παιδί, δεν προγραμματίζω τίποτα στη ζωή μου. Ό,τι είναι να γίνει, ας γίνει. Είναι τόσο καλός με τα παιδιά. Ποτέ άλλοτε δεν έχω ξανακοιτάξει άνθρωπο που να με κάνει να πω ‘Με αυτόν θα ήθελα να μεγαλώσω ένα παιδί.’»

Η Olivia Wilde στο εξώφυλλο του αμερικανικού Marie Claire.

The post Olivia Wilde: «Βιάζομαι να κάνω παιδιά» appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα