Shirt stories: 7 fresh τρόποι για να φορέσετε το πουκάμισό σας

Οι εποχές που το πουκάμισο θεωρούνταν βασικό στοιχείο της αντρικής μόνο γκαρνταρόμπας έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Πλέον αποτελεί βασικό item των γυναικείων outfits, αφού είναι κομμάτι passepartout και μπορεί να συνδυαστεί με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.

Αν έχετε ξεμείνει από ιδέες και έμπνευση ως προς το πώς να φορέσετε το αγαπημένο αυτό κομμάτι, παρακάτω θα βρείτε τρόπους να το εντάξετε στα καθημερινά σας outfits, δίνοντάς του διαφορετικό χαρακτήρα κάθε φορά.

1 ΑΠΟ 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Ένα top με διαφάνεια μπορεί κάλλιστα

να φορεθεί και τις πρωινές ώρες αν το συνδυάσετε με το αγαπημένο σας λευκό πουκάμισο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Επιλέξτε ένα πιο μακρύ πουκάμισο, τύπου shirt dress και συνδυάστε το με το αγαπημένο σας jacket για μια εμφάνιση ιδανική από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Δοκιμάστε να «σπάσετε» ένα total black σύνολο φορώντας ένα πουκάμισο σε πιο ανοιχτή απόχρωση κάτω από τη μπλούζα σας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τολμήστε να δώσετε έναν εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα στο πουκάμισό σας φορώντας το σα φούστα, δημιουργώντας ένα fashion forward look.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αν αγαπάτε το leather, επιλέξτε να συνδυάσετε τα αγαπημένα σας δερμάτινα items με ένα κλασικό λευκό πουκάμισο για ένα chic αποτέλεσμα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Δοκιμάστε να φορέσετε το πουκάμισό σας backwards, δίνοντας μια sexy νότα στο σύνολό σας. Συνδυάστε το και με το αγαπημένο σας κόσμημα και να είστε σίγουρες ότι θα τραβήξετε όλα τα βλέμματα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ακόμη και το πιο απλό πουκάμισο μπορεί να γίνει πιο ενδιαφέρον αν βάλετε ένα μέρος του μέσα από το παντελόνι σας. Ένας εύκολος τρόπος για να δείξετε χαλαρή και cool στη στιγμή.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: streetstyle, πουκάμισο

Keywords
Τυχαία Θέματα