Valentine’s Day: Ναι ή όχι

Μια cult προσέγγιση για εσάς που την αγαπάτε ή την μισείτε.

Η γιορτή των ερωτευμένων έχει καταφέρει να μας διχάσει σε εορτάζοντας και μη. Από την μια πλευρά λοιπόν τάσσονται οι «υπερασπιστές» του έρωτα και από την άλλη, είναι εκείνοι που θεωρούν παράλογη την μανία με τα κόκκινα τριαντάφυλλα, τα σοκολατάκια και τα λούτρινα αρκουδάκια. Ιδού λοιπόν η λίστα με τα πιο κλασσικά δώρα και όχι μόνο:

• Τα σοκολατάκια σε σχήμα καρδιάς: Είτε είστε ρομαντική είτε όχι, οι πραλίνες είναι πάντα ευπρόσδεκτες. Τα δύσκολα έρχονται παρακάτω για τους

μη ρομαντικούς.

• Η κλασσική μεγάλη ανθοδέσμη με τα κόκκινα τριαντάφυλλα, τα οποία λαμπιρίζουν από τη χρυσόσκονη. Και εδώ πάλι οι υπερασπιστές θα χαρακτηρίσουν τη cult αυτή κίνηση ως ρομαντική και ευγενική. Η άλλη πλευρά θα αναρωτιέται γιατί δεν έχετε ακούσει πότε για την μίνιμαλ τάση.

• Τα αγαπημένα αρκουδάκια που κρατούν μια κατακόκκινη καρδιά. Εδώ τα πράγματα δυσκολεύουν. Δείξτε ψυχραιμία και σκεφτείτε πως μόλις γυρίσετε σπίτι θα το χαρίσετε στο τρίχρονο ανιψάκι ή βαφτιστήρι σας. Η άλλη πλευρά πάλι θα αποκτήσει ένα ακόμη στη Valentine’s collection.

• Το πιο cult τραγούδι ψηφίστηκε το παρακάτω. Οπότε άμα σας πάρει κατά την διάρκεια της μέρας να σας το αφιερώσει, τότε ακούστε το ή προσποιηθείτε ότι δεν έχει σήμα.

• Τα δύσκολα όμως είναι στις ατάκες face to face. Εκεί όσο ρομαντικές και αν είστε σίγουρα κάτι θα σας ξενίσει, θυμίζοντας σας πολύ παλιές εποχές. Ένα είναι σίγουρο ότι στο άκουσμα τους «παγώνεις»:

«Πρέπει να έχω πεθάνει, γιατί βλέπω έναν Άγγελο μπροστά μου»

«Πρέπει να είσαι κουρασμένη ε;» (Απαντάτε εσείς «γιατί;») «Γιατί γύρναγες όλη μέρα στο μυαλό μου»

«Πόνεσες όταν έπεσες από τον παράδεισο»;

«Μου χρωστάς ένα ποτό, γιατί μου έπεσε απ΄ τα χέρια το ποτήρι μόλις σε είδα»

«Γεια χαρά… Σε βλέπω συχνά ξέρεις».

«Μα… Πρώτη φορά έρχομαι εδώ».

«Σε βλέπω στα όνειρα μου»

«Πόσα λύτρα ζητάς? μου έκλεψες την καρδιά και την θέλω πίσω….!!»

• Η πρόταση γάμου του Αγίου Βαλεντίνου έχει γίνει θεσμός πλέον. Όποτε μπαίνετε στον πειρασμό να περιμένετε το μονόπετρο την μέρα εκείνη. Είστε σίγουρες ότι το θέλετε αυτό; Μήπως προτιμάτε μια από τις υπόλοιπες 364 μέρες του χρόνου;

Extra tips:
Αποφύγετε να πείτε στους συναδέλφους σας χρόνια πολλά και προσπαθήστε να μην αρχίσετε να περιφέρεστε με τα δώρα του αγαπημένου σας στο γραφείο.

The post Valentine’s Day: Ναι ή όχι appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα