Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που το στοματικό σεξ κάνει καλό

Πριν πολλά χρόνια το στοματικό σεξ ήταν ταμπού, όμως πλέον αυτό έχει αλλάξει. Τώρα πια όλοι το συζητάνε ανοιχτά στην τηλεόραση, στα περιοδικά και οι φίλοι μεταξύ τους. Αυτό όμως που ίσως δεν γνωρίζετε είναι ότι το στοματικό σεξ προσφέρει οφέλη και στα δυο φύλα και κυρίως στις γυναίκες. Και όσοι νομίζετε ότι ο λόγος είναι πονηρού περιεχομένου, κάνετε μεγάλο λάθος. Γιατί σύμφωνα με το Journal of Reproductive Immunology οι επιστήμονες πιστεύουν ότι η διαδικασία του στοματικού σεξ βοηθάει την ανθρώπινη αναπαραγωγή. Ναι σωστά διαβάσατε. Θέλετε να έχετε μια εγκυμοσύνη χωρίς επιπλοκές; Τότε κάντε στον αγαπημένο σας στοματικό σεξ!

Όταν μια γυναίκα καταπίνει το σπέρμα, το σώμα της εξοικειώνεται με το DNA του άνδρα. Έτσι όταν θελήσει να κάνει παιδί με το σύντροφο της το σώμα της θα δεχθεί πιο εύκολα το σπέρμα και επίσης μπορεί να υπάρχουν λιγότερες επιπλοκές κατά την εγκυμοσύνη. Βέβαια όλα αυτά προϋποθέτουν ότι η γυναίκα θα θέλει να καταπιεί το σπέρμα του άνδρα.

Ως προς το αντρικό φύλο η επιστημονική εξήγηση είναι πιο ρηχή σε σχέση με το γυναικείο φύλο. Και αυτό γιατί, σύμφωνα πάντα με τους επιστήμονες, ένας άντρας κάνει στοματικό σεξ σε μια γυναίκα, επειδή με αυτό τον τρόπο θα την κρατήσει κοντά και δεν θα πάει με κάποιον άλλον. Και όμως οι μελέτες αυτό έχουν δείξει. Μια γυναίκα είναι πιο πιστή, όταν το έτερο της ήμισυ της χαρίζει ένα αξέχαστο στοματικό σεξ!

Όποιος και να είναι ο λόγος, σημασία έχει να δοκιμάζουμε ότι μας κάνει να νιώθουμε όμορφα τη συγκεκριμένη στιγμή. Εξάλλου το σεξ είναι ένα βασικό κομμάτι της ζωής μας και όλες μας λίγο ή πολύ μας απασχολεί το πως θα το κάνουμε καλύτερο.

Keywords
Τυχαία Θέματα