Ανοιξιάτικος έρωτας

Είναι καλή επιλογή να ερωτευτεί κανείς την άνοιξη;

Ο καιρός ανοίγει, η φύση ανθίζει, τα πουλάκια κελαηδούν, οι άνθρωποι χαμογελούν. Με άλλα λόγια το σκηνικό είναι άψογα οργανωμένο για ένα μεγάλο έρωτα. Ωστόσο, μήπως δεν είναι καλό το timing;

Μια δεύτερη ματιά είναι πάντοτε πιο βοηθητική. Ένας χειμώνας πέρασε, με τις κρύες και μοναχικές του νύχτες, τώρα που ήρθε η άνοιξη γιατί να μπείτε στη διαδικασία σχέσης; Έξαλλου έρευνες έχουν δείξει πως οι περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν μόνιμους συντρόφους την εποχή του φθινοπώρου. Τότε, που καλείσαι να κλειστείς σπίτι και να περάσεις την περίοδο της αγκαλιάς και του DVD, αφήνοντας πίσω σου τα cocktail και τους ξέφρενους χορούς στα beach bar των νησιών.

Η άνοιξη λοιπόν σε καλεί να διώξεις την χειμερινή θλίψη, μιζέρια και μαυρίλα. Να δεις τα πράγματα με μια πιο αισιόδοξη ματιά. Τα προβλήματα μοιάζουν πιο αντιμετωπίσιμα και η διάθεσή σας σας δίνει δύναμη για ζωή. Αφήστε που βρίσκεστε ένα βήμα πριν το καλοκαίρι.

Για το λόγο αυτό, αφήστε τις σχέσεις αλλά διοχετεύστε τον ρομαντισμό σας αλλού. Μπορείτε να διαβάσετε ποίηση, να ασχοληθείτε με την κηπουρική, με τον εαυτό σας ώστε να γίνεται ακόμα πιο ερωτεύσιμες. Το καλοκαίρι δεν αργεί.

The post Ανοιξιάτικος έρωτας appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα