Μπατόν σαλέ με τυρί

Σπιτικά μπατόν σαλέ με τυρί και κύμινο.

Υλικά (για 32 κομμάτια):

4 φύλλα κατεψυγμένα σφολιάτα1 αυγό75 γρ. έμμενταλ τριμμένο1 κ.γ. κοφτό πάπρικα1 κ.γ. κύμινο σε σκόνη1 κύβος με γεύση μπέικον

Διαδικασία:

Απλώνετε τα φύλλα σφολιάτας και τα ανοίγετε λίγο ακόμα με τον πλάστη. Χτυπάτε τον κρόκο του αυγού μαζί με το κύμινο, το τυρί, την πάπρικα και τον κύβο, τριμμένο, κι αλείφετε τα φύλλα της σφολιάτας με το μείγμα. Τα κόβετε σε λωρίδες 7-8 εκ. Κρατώντας την άκρη κάθε λωρίδας την περιστρέφετε σε μπαστουνάκια. Τα ψήνετε σε ελαφρά υγρό ταψί, πιέζοντας ελαφρά τις άκρες, για 12 λεπτά στους 225 °C.

Καλή όρεξη!

The post Μπατόν σαλέ με τυρί appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
μπατον σαλε αργυρω
Τυχαία Θέματα