Φωτεινό και νεανικό δέρμα από την ειδικό της αντιγήρανσης

Με την νέα σειρά Diadermine Ν˚110, της Diadermine.

Μια από τις πιο παλιές μάρκες περιποίησης προσώπου με μεγάλη εμπειρία στον τομέα της αντιγήρανσης, η Diadermine γιορτάζει τα 110 χρόνια παρουσίας της στον χώρο των καλλυντικών παρουσιάζοντας μια ξεχωριστή σειρά, την Diadermine Ν˚110. Εκατόν δέκα σταγόνες από τα 11 πιο ισχυρά αντιγηραντικά συστατικά Diadermine συνθέτουν ένα εξελιγμένο συμπύκνωμα νεότητας, χαρίζοντας δέρμα φωτεινό και νεανικό.

Αυτό το εξελιγμένο σύμπλεγμα νεότητας η Diadermine “φυλάκισε”

μέσα σε 3 προϊόντα: Την κρέμα ημέρας Diadermine Ν˚110 Crème de Beauté, το body oil Diadermine Ν˚110 Huile de Beauté και τα καθαριστικά gel ελαίου Diadermine Ν˚110 Gelée de Beauté για κανονικό και ξηρό ή ευαίσθητο δέρμα.

3 προιόντα λοιπόν αρκούν για μία ολοκληρωμένη περιποίηση της επιδερμίδας. Βαθύς καθαρισμός και αναζωογόνηση προσφέρει το Gel ενώ οι ρυτίδες απαλύνονται αισθητά, το κολλαγόνο και η ελαστίνη αναδομούνται με την κρέμα ημέρας. Το body oil ολοκληρώνει την περιποίηση με ένα μοναδικό τρόπο. Ενισχυμένο με 110 σταγόνες από ισχυρό συμπύκνωμα πολλαπλής διόρθωσης, (Βιταμίνες E & F, αντιοξειδωτικά, collagen restructurizer, έλαιο αμυγδάλου, έλαιο Marula και έλαιο καρύδας Macademia) και με μία μη-λιπαρή φόρμουλα, ενεργοποιείται με απαλό μασάζ, καταπολεμώντας όλα τα σημάδια της γήρανσης χαρίζοντας ενυδατωμένη επιδερμίδα, με μεταξένιο φινίρισμα.

1 από 4 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Κρέμα ημέρας Diadermine Ν˚110 Crème de Beauté.

Body oil Diadermine Ν˚110 Huile de Beauté.

Gel ελαίου Diadermine Ν˚110 Gelée de Beauté.

Gel ελαίου Diadermine Ν˚110 Gelée de Beauté.

< >

Keywords
Τυχαία Θέματα