Γωνιές ανάγνωσης

Πώς θα τις διαμορφώσετε.

Μια γωνιά ανάγνωσης είναι ιδανική για τις ώρες που θέλετε να χαλαρώσετε, διαβάζοντας ένα βιβλίο και πίνοντας τον καφέ ή το τσάι σας. Η άνεση είναι το κλειδί για μια σωστή διαμόρφωση και το στοιχείο εκείνο με βάση το οποίο θα επιλέξετε τα έπιπλα και τη διακόσμηση. Διαβάστε παρακάτω μερικά χρήσιμα tips:

Επιλέξτε μία γωνιά κοντά σε παράθυρο, για να έχετε το απαραίτητο φυσικό φως που θα κάνει την ανάγνωσή σας ευκολότερη κατά τη διάρκεια της ημέρας.Προτιμήστε
μία άνετη πολυθρόνα, ανάλογα με το τι σας βολεύει, για να μπορείτε να χαλαρώνετε και να απολαμβάνετε την ανάγνωση.Τοποθετήστε μία λάμπα φωτισμού, ανάλογα πάντα με τις ανάγκες σας και με τον φυσικό και τεχνητό φωτισμό του χώρου που έχετε επιλέξει.Δημιουργήστε στον χώρο μια μικρή βιβλιοθήκη για να έχετε εύκολη πρόσβαση στα αγαπημένα σας βιβλία.Διαμορφώστε μία ζεστή γωνιά που θα σας παρέχει την απαραίτητη ηρεμία, για να απολαμβάνετε στο έπακρο τις χαλαρωτικές σας στιγμές στο σπίτι.

Δείτε παρακάτω όμορφες γωνιές ανάγνωσης:
< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > 1 από 14

Μία όμορφη γωνιά ανάγνωσης με πολυθρόνα, μικρό σκαμπό ως τραπεζάκι και ένα ξύλινο ανοιχτό κουτί που χρησιμεύει σαν ράφι.

< >

The post Γωνιές ανάγνωσης appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα