Γρήγορη μπουγάτσα

Μία διαφορετική μπουγάτσα για τους καλεσμένους σας, αλλά και ως συνοδευτικό για το πρωινό σας!

Υλικά:

½ κιλό φύλλο1 κουτί ζαχαρούχο γάλα2 ποτήρια νερόζάχαρη άχνηλίγο βούτυροκανέλλα

Διαδικασία:

Βουτυρώνετε ένα ταψί. Στρώνετε τα φύλλα αφού τα έχετε βουτυρώσει και τα σουρώνετε ελαφρά. Τα ψήνετε μέχρι να ροδίσουν στους 180°C, περίπου για μισή ώρα. Όταν τα βγάλετε από τον φούρνο, ρίχνετε το ζαχαρούχο γάλα διαλυμένο με το νερό. Τα ξαναβάζετε στον φούρνο για άλλα 20′. Όταν ψηθούν, όπως είναι ζεστά, τα πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη και κανέλλα.

Καλή όρεξη!

Keywords
Τυχαία Θέματα