Η Eva Mendes ακολουθεί ένα ασυνήθιστο διατροφικό πλάνο

Αγαπάει τα μακαρόνια και το ψωμί.

Είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο ελκυστικές γυναίκες του Hollywood. Οι καμπύλες της είναι μοναδικές και την κατατάσσουν στην κορυφή της λίστας με τις πιο juicy γυναίκες. Η ίδια ακολουθεί μία εναλλακτική υγιεινή διατροφή, που είναι γεμάτη με υδατάνθρακες. Συγκεκριμένα δεν μπορεί να αντισταθεί στα μακαρόνια και το ψωμί. Ωστόσο

επιλέγει τα ολικής αλέσεως προϊόντα που είναι πιο υγιεινά και έχουν λιγότερες θερμίδες. Επίσης προτιμάει να τρώει ψάρι αντί για κρέας και λατρεύει το καστανό ρύζι.

Κάνει τρεις φορές την εβδομάδα yoga και πηγαίνει στο γυμναστήριό της τέσσερις φορές. Επιλέγει κυρίως αερόβιες ασκήσεις οι οποίες τη βοηθούν να κάψει θερμίδες. Επιπλέον κάνει είκοσι λεπτά βάρη για να γυμνάσει και να δυναμώσει χέρι και πόδια.

Η fitness φιλοσοφία της στηρίζεται στο να αποκτήσει ένα γυμνασμένο κορμί, πλούσιο από καμπύλες, καθώς αυτό είναι το γυναικείο πρότυπο. Δεν θέλει να έχει γράμμωση και μία τετράγωνη σιλουέτα, όπως έχουν οι άντρες.

Η Eva Mendes, προφανώς γνωρίζει πώς να είναι ελκυστική και ακολουθεί το σωστό δρόμο. Το απόλυτα γυναικείο κορμί της πρέπει να είναι πρότυπο για την κάθε γυναίκα.

The post Η Eva Mendes ακολουθεί ένα ασυνήθιστο διατροφικό πλάνο appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα