Η σωστή απόψυξη των τροφίμων

Σημειώστε μερικές χρήσιμες συμβουλές.   Η απόψυξη των τροφίμων πρέπει να γίνεται: Στο ψυγείο με το προϊόν συσκευασμένο, π.χ. με πλαστική μεμβράνη περιτυλίγματος. Κάτω από τρεχούμενο νερό, σε περίπτωση ανάγκης, εφόσον είναι αεροστεγώς κλεισμένο. Σε συσκευή/ φούρνο μικροκυμάτων, χρησιμοποιώντας τον κύκλο απόψυξης. Αυτή η μέθοδος είναι πολύ καλή και δημοφιλής, κυρίως σε επιχειρήσεις επισιτισμού, αλλά
Keywords
Αναζητήσεις
σωστη αποψυξη τροφιμων,
Τυχαία Θέματα