Κερδίστε τα πιο υπέροχα δώρα από το Fresh Hotel

Μπείτε στην κλήρωση και 3 τυχερές από εσάς θα απολαύσετε την άνεση και την πολυτέλεια του ξενοδοχείου Fresh σε απόλυτα καλοκαιρινή διάθεση!

Το Fresh Hotel είναι ένα πολυτελές καταφύγιο που όμως διατηρεί ζωντανούς τους δεσμούς του με το κέντρο της πόλης, την ιστορία του, αλλά και τη σύγχρονη πλευρά του. Στο Air Lounge Bar & Restaurant που θα το βρείτε στον 9ο όροφο του Fresh Hotel θα απολαύσετε την καλύτερη πανοραμική θέα της πόλης

ενώ για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού μια βουτιά στην πισίνα θα φρεσκάρει τη διάθεσή σας και θα σας κάνει να χαλαρώσετε στις αναπαυτικές ξαπλώστρες του ξύλινου deck για μοναδικά ηλιοβασιλέματα και κοκτέιλ με θέα τον Ιερό Βράχο. Στο εστιατόριο που λειτουργεί στον ίδιο open-space χώρο, θα γευτείτε τα μεσογειακά πιάτα της chef Νόης Ιωαννίδου με ένα ολοκαίνουργιο μενού που περιλαμβάνει επιλεγμένα υλικά Ελλήνων παραγωγών.

Δοκιμάστε την τύχη σας και μπείτε στην κλήρωση. Τρεις τυχερές θα απολαύσουν ένα από τα παρακάτω δώρα:

1 Διαμονή για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο (περιλαμβάνει πρωϊνό και χρήση πισίνας και γυμναστηρίου)1 Γεύμα ή δείπνο για 2 άτομα στο Air Lounge bar & restaurant στο rooftop του ξενοδοχείου.1 είσοδο στην πισίνα για 2 άτομα (περιλαμβάνει πετσέτα, χρήση πισίνας και ένα αναψυκτικό/χυμό ή καφέ)

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής & κάντε like στην επίσημη Facebook σελίδα του Fresh Hotel εδώ και μπείτε στο διαγωνισμό για να κερδίσετε υπέροχα δώρα από το Fresh Hotel.

* Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας πρέπει να έχετε κάνει like στην επίσημη σελίδα του Fresh Hotel στο facebook , το οποίο και θα εξακριβωθεί μέσω εσωτερικού ελέγχου.

** Για όλα τα παραπάνω θα πρέπει να γίνει τηλεφωνική κράτηση στο 2105248511 και η κράτηση θα γίνει σε ημερομηνία βάσει διαθεσιμότητας. Οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το ξενοδοχείο μέχρι τις 5/9 και θα μπορούν να εξαργυρώσουν τα δώρα τους έως 30/9.

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 17/07/2013 στις 23:59

The post Κερδίστε τα πιο υπέροχα δώρα από το Fresh Hotel appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα