Κοτόπουλο με μάνγκο

Δώστε στο κοτόπουλό σας μία γεύση εξωτική!

Υλικά (για 4 άτομα):

2 μάνγκο1 πιπερόριζα τριμμένη2 κ.σ. χυμό λεμονιού325 γρ. πατάτες1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη1 κ.σ. φυτίνη1 κ.σ. ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμύδια2 καρότα4 κομμάτια από στήθος κοτόπουλου2 κ.σ. ηλιέλαιο

Διαδικασία:

Καθαρίζετε τα μάνκγο και τα κόβετε σε κύβους. Μέσα σε ένα μπολ ανακατεύετε το μάνγκο με την πιπερόριζα και τον χυμό λεμονιού. Αφού βράσετε τις πατάτες και τις στραγγίσετε , τις ξεφλουδίζετε, τις λιώνετε με ένα πιρούνι

και ανακατεύετε τον πουρέ της πατάτας με τη φυτίνη, το σκόρδο και τα ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμύδια. Προσθέτετε αλάτι και πιπέρι. Στο μεταξύ, με ένα κοφτερό μαχαίρι, χαράζετε τα κομμάτια του κοτόπουλου και αφού τα αλείψετε με λίγο ηλιέλαιο, τα βάζετε στο γκριλ για 10′ να πάρουν ένα χρυσό χρώμα. Σιγοβράζετε το μάνγκο για 6-7′ και το σερβίρετε με το κοτόπουλο, τον πουρέ και βραστά καρότα.

Καλή όρεξη!

The post Κοτόπουλο με μάνγκο appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα