Κουραστική μέρα: Ενδίδεις ή όχι

Αν έχετε μια κουραστική μέρα, το βράδυ το μόνο πράγμα που θέλετε να κάνετε, είναι ένα μπάνιο και να ξεκουραστείτε. Το σεξ δεν περνά καν από το μυαλό σας. Ωστόσο, η κατάσταση αυτή καταλαβαίνετε πως δεν γίνεται συνεχιστεί.

Ανάμεσα στα e-mail, στο λαμπάκι της βενζίνης που αναβοσβήνει και τα άπλυτα πιάτα, η όρεξή σας για σεξ χάνεται στο δρόμο. Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι η προσοχή των γυναικών αποσπάται πιο εύκολα από τα μικρά άγχη της καθημερινότητας, με αποτέλεσμα μέχρι να φτάσεις σπίτι, η λίμπιντό σου να έχει καταλήξει στο πάτωμα. Και δεν είναι μόνο οι εργασιακές υποχρεώσεις

που σε αποσπούν. Σύμφωνα με έρευνα του University of British Columbia, η σεξουαλική επιθυμία των γυναικών δεν λειτουργεί όπως των αντρών, θα πρέπει λοιπόν να είστε σε εγρήγορση. Δείτε παρακάτω πως θα τα καταφέρετε ώστε να διατηρήσετε μια υγιή σεξουαλική ζωή:

Η ακαταστασία: Είναι λογικό πως γυρνώντας στο σπίτι και στο χώρο επικρατεί χαμός σίγουρα θα σας αποσπάσει την προσοχή. Αντί να σκέφτεσαι πόσο σέξι είναι ο φίλος σας και πόσο σας έχει λείψει, αγχώνεστε για το πότε θα μαζευτεί το σπίτι. Βγάλτε από τo μυαλό σας αυτή την ανησυχία βάζοντας το πρωί το ξυπνητήρι δέκα λεπτά νωρίτερα. Πριν φύγετε βάλτε μια τάξη στα πράγματα. Έτσι δεν θα σας απασχολούν την υπόλοιπη μέρα.Επικοινωνία: Φλερτάρετε με τον φίλο σας μέσω μηνυμάτων ή email. Πείτε του τι θέλετε από εκείνον για το βράδυ που θα βρεθείτε ή στείλτε του μια σέξι φωτογραφία σας.Αθώο φλερτ: Μην νιώθετε τύψεις αν σας φλερτάρουν ή εσείς απλά χαμογελάσετε σ΄ έναν ωραίο άνδρα στο δρόμο. Σύμφωνα με έρευνα του McGill University,το παιχνίδι αυτό, σε κάνει να νιώθεις μεγαλύτερη έλξη για το φίλο σου μετά από μια συνεδρία αθώου φλερτ. Καθώς, σας ανεβάζει την αυτοπεποίθηση και την διάθεση σας.Ένα τραγούδι σας βάζει στην διάθεση: Διαλέξτε πιο τραγούδι σας βάζει κατευθείαν στο κλίμα. Όποτε μπορείτε να το ακούσετε και να διεκδικήσετε αυτό που θέλετε.Προσοχή στο ντύσιμο: Γυρνώντας σπίτι κουρασμένη, η πρώτη σας σκέψη είναι να χωθείτε μέσα στο τεράστιο φούτερ και τη φόρμα σας. Φορώντας όμως κάτι πιο σέξι, αλλάζετε τόσο την διάθεση την δική σας, όσο και του συντρόφου σας.

The post Κουραστική μέρα: Ενδίδεις ή όχι appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα