Ο Fallon μας έδωσε το καλύτερο farewell του Obama

Το φινάλε του Barack Obama από τον προεδρικό θώκο των ΗΠΑ έχει φτάσει και ο απερχόμενος πλέον ηγέτης κάνει την τελευταία κούρσα που αφορά την υστεροφημία του, αλλά και το μετά της χώρας. Έχοντας ξεφύγει από πολλές προεδρικές υποχρεώσεις του είναι πιο εύκολο να βρεθεί σε τηλεοπτικές εκπομπές ή να συμμετέχει σε άλλα gags για να υπενθυμίσει ξανά την ηθική του υπεροχή έναντι οποιουδήποτε διεκδικεί το χρίσμα την τελευταία 15ετία. Στο Tonight

Show, ο Fallon του έδωσε το δικό του bid farewell.

Μία από τις στήλες της εκπομπής είναι τα Thank You Notes, όπου συνήθως ο παρουσιαστής ευχαριστεί για κάτι όπως το στυλό που είναι ταυτόχρονα και ρολόι ή πράγματα που είναι εκνευριστικά χρήσιμα και άχρηστα. Αυτή τη φορά ο Fallon μοιράστηκε μαζί με τον Obama αυτή τη στήλη και οι δύο έδειξαν την ευγνωμοσύνη τους για πολλά πράγματα.

Ο παρουσιαστής για το ότι ο Barack στηρίζει την Hillary να γίνει η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος των ΗΠΑ, αλλά με σβησμένα e-mail (To be the first f… president. I would have said female but someone deleted the emale) και ο Barack γιατί το Κογκρέσο τον πολέμησε 8 χρόνια επειδή ήθελε Ρεπουμπλικάνο και τώρα παίζει το ενδεχόμενο να υποστεί τον Trump.

Στο τέλος ήρθε η αγκαλιά μεταξύ τους και η αναγνώριση των αξιών που αφήνει πίσω του ο Barack Obama.

Δείτε το video του αποσπάσματος στο toratora.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα