«Ο Πλανήτης σε χρειάζεται! Ζήσε στο 2050»

Η δημοφιλής έκθεση τώρα στον «Ελληνικό Κόσμο».

Ο «Ελληνικός Κόσμος» σε συνεργασία με την ACT (Αστική Εταιρεία μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα) παρουσιάζουν από 21 Απριλίου την έκθεση «Ο Πλανήτης σε Χρειάζεται! Ζήσε στο 2050». Η έκθεση σχεδιάστηκε και πρωτοπαρουσιάστηκε στο Μουσείο Φυσικών Επιστημών του Λονδίνου και έχει δεχτεί πάνω από 1,5 εκατομμύριο επισκέπτες σε όλο τον κόσμο (Ν.Α. Ασία, Η.Π.Α., Ευρώπη).

«O Πλανήτης σε χρειάζεται! Ζήσε στο 2050» είναι μια ψηφιακή, διαδραστική

έκθεση πολυμέσων, που δίνει μια εικόνα από τον κόσμο του 2050 και ερευνά το πώς θα επιβιώσει ο άνθρωπος σε ένα πλανήτη που αλλάζει. Aπευθύνεται σε οικογένειες με παιδιά από 5 ετών και σχολεία και επικεντρώνεται σε μερικά από τα πιο πιεστικά θέματα που αντιμετωπίζει το περιβάλλον σήμερα, όπως η εξάντληση φυσικών πόρων παγκοσμίως, οι κλιματολογικές αλλαγές και η ανάγκη ανάληψης δράσης για ένα βιώσιμο μέλλον.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, πραγματοποιείται ένα ταξίδι στο μέλλον, στην πόλη του 2050, με τη βοήθεια τεσσάρων ψηφιακών χαρακτήρων (Εco,Buz,Tek,Dug) που αναλαμβάνουν την ξενάγηση, οδηγώντας κάθε επισκέπτη σε ατομικές οικολογικές αποφάσεις.

Ώρες λειτουργίας της έκθεσης:
Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη: 09:00-13:30
Παρασκευή: 09:00-20:00
Σάββατο: 11:00-16:00
Κυριακή: 10:00-18:00

Εκτός από οικογένειες, η έκθεση απευθύνεται επίσης σε μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου καθώς και σε παιδιά Νηπιαγωγείου.

Δείτε φωτογραφίες από την έκθεση:
< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > 1 από 5 < >

The post «Ο Πλανήτης σε χρειάζεται! Ζήσε στο 2050» appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα