Οι αδελφές Gucci πουλάνε το σπίτι τους

Υπάρχουν τα σπίτια των κοινών θνητών. Υπάρχουν τα σπίτια διάσημων ηθοποιών και καλλιτεχνών. Υπάρχουν και τα σπίτια των ανθρώπων που ζουν μέσα στη μόδα και όταν βλέπεις το σπίτι τους αναρωτιέσαι αν εξάντλησαν όλο τους το γούστο στην υψηλή ραπτική και από διακόσμηση δεν σκαμπάζουν γρι. Αυτό δεν το γράφουμε έτσι στην τύχη. Έχουμε απτά παραδείγματα. Οι αδελφές Gucci αποτέλεσαν το εφαλτήριο για την παραπάνω διαπίστωση. Οι εγγονές του πρωτεργάτη και θρύλου Guccio Gucci, αποφάσισαν να βάλουν

πωλητήριο στο σπίτι τους και αναρωτιόμαστε αν αυτός που θα το πάρει θα το αφήσει ως έχει.

Οι Gucci φέρουν ένα όνομα βαρύ σαν ιστορία και γι΄αυτό γέμισαν και το σπίτι τους με περιττό βάρος. Όλα αυτά τα χρόνια ατενίζουν τη Νέα Υόρκη από τον 50 και τον 51ο όροφο του Olympic Tower στην 5η Λεωφόρο, αλλά αυτή η θέα δεν τους κάνει πια. Το διώροφο περιλαμβάνει δύο κουζίνες, δύο εσωτερικές ανελκυστήρες, δύο εσωτερικές σκάλες και δύο τζάκια. Αν συνυπολογίσουμε και την αύρα των δύο κυριών και περισσότερο του ονόματος τους, δεν τους ήταν ιδιαίτερα δύσκολο να βάλουν αρχική τιμή στα 45 εκατομμύρια ευρώ. Άλλωστε, από το 1970 που ο Maurizio Gucci, πατέρας τους και γιος του ιδρυτή του Οίκου Gucci, το αγόρασε, επένδυσαν πολύ σε αυτό με κόστος και προσωπικό γούστο.

Το animal print στοιχείο στα έπιπλα και οι έντονοι χρωματισμοί τους σπάνε την κυριαρχία του γκρίζου που υπάρχει στους τοίχους και τη μοκέτα. Επίσης διακρίνει κανείς το πάντρεμα του ξύλου με το γυαλί, ενώ σίγουρα θα βρείτε πιο γκροτεσκό και ψιλομπαρόκ στοιχεία.Και να σκεφτείτε ότι αρχικά το διαμέρισμα ενοικιαζόταν με 60.000 δολάρια ενοίκιο το μήνα.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο toratora.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα