Οι αστρολογικές προβλέψεις της Athens Voice, για τον Νοέμβριο από τον Γιώργο Πανόπουλο

Διαβάστε τις προβλέψεις των ζωδίων από 1/11 έως 3ο/11/2013.

1 από 12 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Όποτε έχουμε διελεύσεις στον 8ο οίκο μας, όπως συμβαίνει για τους Κριούς με τον Κρόνο στον Σκορπιό καθώς και την έκλειψη Ηλίου επίσης στον Σκορπιό (3/11) και επιπροσθέτως με τον Ερμή σε ευθεία πορεία (από 11/11) επίσης εκεί, οι προσπάθειές μας, οι επιθυμίες μας, η παρόρμησή μας είναι να ξαναγεννηθούμε, να επανακάμψουμε, να επανεργοποιηθούμε. Να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε ένα κομμάτι του

εαυτού μας, των σχέσεών μας και της συμπεριφοράς μας που δεν χρειαζόμαστε πια. Να ξαναδούμε τον κόσμο, τους επαγγελματικούς μας στόχους και τις στενές σχέσεις μας με καινούργιο βλέμμα έστω και μέσα από επώδυνες μερικές φορές διαδικασίες. Πού και πώς διοχετεύεις τη δημιουργικότητά σου αλήθεια; Σε τι κατάσταση βρίσκονται οι σχέσεις σου και μάλιστα οι στενές σου σχέσεις ή οι επαγγελματικές; Φυσικά και υπάρχουν συγκρούσεις και δισταγμοί και οπισθοχώρηση και αμφιβολίες, όταν πρόκειται να αλλάξουμε – όπως επίσης χρειάζεται να λαμβάνεις υπόψη τις ανάγκες και τα θέλω του Άλλου ή των άλλων.

Για να πάνε όλα καλά και η μεταμόρφωση να είναι επιτυχημένη και ουσιαστική θα πρέπει να θυσιάσεις ένα μέρος από το χρυσό σου Εγώ, που παρόλες τις ενστάσεις σου διαθέτεις σε υπερεπάρκεια. Υ.Γ. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Στις πολιτισμένες κοινωνίες δεν ισχύει το δίκαιο του ισχυρότερου επειδή έχει την εξουσία, ούτε όμως και του πιο απελπισμένου, γιατί καταλήγουμε σε τρομοκράτες. Αν τα πιστεύω σου και οι ιδέες σου χρειάζονται ξεσκόνισμα, κάνε το. Αν οι σπουδές, οι επιλογές σου, τα εκπαιδευτικά σχέδιά σου δεν σε ικανοποιούν, άλλαξέ τα ή εξέλιξέ τα. Αν ταξίδια, διαφημιστικές εκστρατείες, μετακινήσεις κάθε είδους χρειάζονται αλλαγή ημερομηνίας για να κολλήσουν καλύτερα, ανάβαλέ τα. Αν εμφανιστεί μία πρόκληση ή ένα εμπόδιο μην τα προσπερνάς χωρίς να τα αντιμετωπίσεις, γιατί θα σε περιμένουν στην επόμενη γωνία. Η πλανητική κινητικότητα που συμβαίνει στα φιλικά σου ζώδια της Παρθένου (Άρης) και του Αιγόκερου (Αφροδίτη από 5/11 και φυσικά του Πλούτωνα) εξασφαλίζει ότι κάθε απόφασή σου δεν θα έχει αρνητικές επιπτώσεις εφόσον λειτουργεί αποδοτικά το αριστερό μέρος του εγκεφάλου σου, που εξετάζει με αναλυτικό και διαδοχικό τρόπο πρώτα τα ξεχωριστά κομμάτια και μετά την όλη εικόνα. Το στοίχημά σου αυτή την περίοδο έγκειται στο να λες το σωστό πράγμα την ενδεδειγμένη στιγμή στον κατάλληλο άνθρωπο.

ΠΡΟΣΟΧΗ στην Πανσέληνο εδώ στον Ταύρο (17/11): Κανέναν δεν έσωσε η ξεροκεφαλιά, η ακαμψία και το πείσμα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Αν κάποιος θέλει να ενηλικιωθεί είναι υποχρεωμένος να αφήσει πίσω του τα σύνδρομα του Πατέρα ή της Μητέρας ή και των δύο και να προχωρήσει. Είναι αβάσταχτο να συνεχίζεις τη ζωή σου έχοντας εσωτερικεύσει τις απαιτήσεις, τις επιθυμίες, τις ιδέες, τις προσδοκίες τους και να προσπαθείς να προσομοιώσεις σε κάτι που αυτοί έχουν φανταστεί για σένα, που ταίριαζε ή δεν ταίριαζε στη ζωή τους και το πέρασαν στη δική σου ως σκυταλοδρομία νεύρωσης. Πάμε ξανά. Εάν δεν γίνεις εσύ ο ίδιος γονιός του εαυτού σου κάνοντας πράξη τους δικούς σου κανόνες, τα δικά σου όρια, τις δικές σου προτεραιότητες, τις δικές φιλοδοξίες, θα αισθάνεσαι ότι κουβαλάς ένα βάρος που δεν έχεις επιλέξει και που δεν είναι δικό σου. Βεβαίως, όλοι ξέρουμε ότι την ώρα που ξεπερνάμε την οικογενειακή καταπίεση και ξεφεύγουμε από αυτήν τότε είναι που επιστρέφουμε για ασφάλεια και ανακούφιση.

Η συνεχιζόμενη ενεργοποίηση του οίκου της οικογένειας και των ψυχολογικών σου βάσεων με τον Άρη στην Παρθένο σηματοδοτεί την προσπάθεια που πρέπει να κάνεις για να συμφιλιωθείς με το παρελθόν σου, για να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια (το ενδεχόμενό της ή το υποκατάστατό της) ώστε να οδηγήσεις τη ζωή σου εκεί που θέλεις γνωρίζοντας ότι το αίμα νερό δεν γίνεται. Δύσκολο, ναι. Με τρικυμίες, ναι. Ανέφικτο; Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Άρης στην Παρθένο: μάλλον θα πρέπει να σκέφτεσαι πολύ πριν απαντήσεις. Χρειάζεται να προσέχεις τι λες. Ίσως αντιληφθείς ότι οι λέξεις δεν είναι ένας τρόπος για να κρύβουμε τα συναισθήματά μας και τον αληθινό εαυτό μας, αλλά γέφυρες για να προσεγγίζουμε τους άλλους. Σοβαρότητα στην επικοινωνία, λιγότερες ανοησίες, βάθος στη σκέψη και πολλές στιγμές σιωπής. Εάν έχεις αδέλφια είναι πολύ πιθανό να σε φορτώσουν με προβλήματα. Ή μπορεί ο αδελφός ή η αδελφή σου να χρειαστούν την υποστήριξή σου ή να πρέπει να τους συμπαρασταθείς συναισθηματικά ή και υλικά – επέκτεινέ το και σε συναδέλφους ή σε άλλους συγγενείς. Σε πιο πρακτικό επίπεδο αυτή η διέλευση ευνοεί τη γνώση, τη μόρφωση και τα πνευματικά εφόδια. Αν σπουδάζεις είναι παραγωγική εποχή και αν δεν σπουδάζεις μήπως θα ’πρεπε να ξανακαθίσεις στα θρανία, αφού σε έναν κόσμο πληροφορίας η εξειδίκευση είναι απαραίτητη;

Επίσης: Ο Δίας εδώ στον Καρκίνο σε στηρίζει συναισθηματικά – επουλώνει πληγές και ανανεώνει την πίστη σου στο συναίσθημα και τις ανθρώπινες σχέσεις. Προσθέτει βάθος στις στενές σου σχέσεις, εντείνει την οικειότητα και σου δίνει την αίσθηση ότι ο εαυτός σου είναι το καλύτερο σπίτι που μπορείς να έχεις. Λέξι-κλειδί: οικογένεια – αυτή που έχεις ή αυτή που πρόκειται ή επιθυμείς να δημιουργήσεις. Με ανάδρομο τον Δία (7/11 – 6/3/14) χρειάζεται να εμβαθύνεις την κατανόηση σε σχέση με τις ανάγκες, τα αισθήματα και τις ανάγκες σου, να παρατηρήσεις τις συναισθηματικές σου αντιδράσεις και να απαλλαγείς από φόβους και άγχη που σου στερούν τη χαρά της ζωής. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Φυσικά και πρέπει να εξελίξεις την εργασιακή σου πραγματικότητα μαθαίνοντας καινούργια πράγματα, εάν θέλεις να παραμείνεις στο κέντρο της δράσης κι αν σε ενδιαφέρει το παιχνίδι της επαγγελματικής επιτυχίας. Υπάρχει βεβαίως και το ενδεχόμενο κάποιος ή κάποια που έχει μεγαλύτερη εξουσία ή κάποιος συνάδελφος να σε τρελαίνουν – ώχου, μωρέ… Εδώ τρως αμάσητο ολόκληρο Κρόνο και επιπλέεις, στον πειραγμένο από πάνω θα κολλήσεις; Πάντως, μήπως να σκεφθείς και το ενδεχόμενο αντί να σηκώσεις το γάντι που σου πετάνε, η ουσία αυτής της κόντρας (επαγγελματικής ή συναισθηματικής) να θέλει να σε μάθει ή να σου πει κάτι; Οι πιθανότητες είναι ότι αν υπάρχει κάποιο μάθημα που χρειάζεται να μάθεις, μόλις συνειδητοποιήσεις το πρόβλημα θα εξαφανιστεί.

Και κάτι επίσης σοβαρό: ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία από τις 11/11 (περίπου) στον Σκορπιό, που βρίσκεται και ο Κρόνος, σε επηρεάζουν άμεσα και η έκλειψη Ηλίου (3/11) στον Σκορπιό και η Πανσέληνος στον Ταύρο (17/11) – αυτός ο συνδυασμός ψυχολογικά σημαίνει ότι μου λείπει ό,τι δεν έχω. Αν δεν υπάρχει σχέση, έρωτας, ερωτικό ενδιαφέρον, η ζωή έχει συννεφιές, η έλλειψη γίνεται θέμα, ο Άλλος που δεν υπάρχει λείπει. Λύπη. Μπορεί η δουλειά να τρέχει, όμως αν γυρίζοντας στο σπίτι το βράδυ δεν υπάρχει κανείς τότε αναρωτιέσαι γιατί τρέχεις. Πρακτικά μπορείς να μετακομίσεις, να αλλάξεις το σπίτι σου, να ανανεώσεις το χώρο σου, να αναδιαμορφώσεις το καταφύγιό σου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Η έντονη πλανητική συγκυρία με την Αφροδίτη (από 5/11) στον Αιγόκερω σε σπρώχνει να διασκεδάσεις, να χαρείς τη ζωή σου, να αφεθείς στην υπέροχη ελαφρότητα του είναι και, ναι, ναι, ναι… να ερωτευθείς. Ή να αισθανθείς την επιθυμία να ερωτευθείς, αρκεί να το ξέρει ο Άλλος καταρχάς, γιατί βεβαίως με τον Ποσειδώνα που γυρίζει σε ευθεία πορεία, 13/11 (και επηρεάζει τους γεννημένους τον Αύγουστο καταρχάς), υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην το ξέρει ο Άλλος ή να μην είναι διαθέσιμος ή να μην μπορεί να ανταποκριθεί ή να μη γίνεται σχέση επειδή… (συμπλήρωσε το λόγο). Όμως είμαστε στην Αφροδίτη, που θέλει να κάνεις πραγματικότητα μερικές βρώμικες φαντασιώσεις – να ξενυχτήσεις, να πιεις παρά πάνω, να περάσεις καλά με φίλους.

Μπορείς να κερδίσεις τζογάροντας; Είναι πιθανόν – καλύτερα, βεβαίως, μετά τις 11/11 που ο κυβερνήτης σου γυρίζει σε ευθεία πορεία στον Σκορπιό. Δεν λένε ότι αν δεν παίξεις πώς θα κερδίσεις; Πόνταρε παντού –σε ανθρώπους, σχέδια, όνειρα– και στο διάστημα που περιμένεις να δεις πού θα σταματήσει η μπίλια μην πέσεις σε παρακαλώ στο γνώριμο μοτίβο «δεν αξίζω» ή «πρώτα θα ανατείλει ο ήλιος από τη δύση και μετά η ζωή θα μου χαμογελάσει χωρίς να έχω φτύσει αίμα». Εντάξει, είσαι Παρθένος στο κάτω-κάτω και από την πρώτη δημοτικού ήδη αισθανόσουν υπεύθυνος για όλη την τάξη και αντιμετώπιζες τη ζωή σαν ανάβαση στο Έβερεστ. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Πολλοί άνθρωποι που είναι περισσότερο αποφασιστικοί και λιγότερο λογικοί από τους Ζυγούς θεωρούν (φυσικά άδικα) ότι μπορεί και να τα παίξεις με τη διέλευση του Άρη στην Παρθένο – που βρίσκεται ζωδιακά πίσω από την πλάτη σου. Όμως το ζήτημα είναι ότι έχεις ευλογηθεί με μια μεγάλη ποσότητα εκλογίκευσης και δικαιοσύνης, όπως οι περισσότεροι αδελφοί σου, που σε βοηθάει να ξεχνάς πόσο σε έχουν κακομεταχειριστεί ή τι σε έκανε να πονέσεις, να αγχωθείς, να τρελαθείς, να πιεστείς. Κι όμως, κάτι από όλα τα προηγούμενα συνεχίζεται και τώρα με αμείωτη ένταση – στη δουλειά; Στις προσωπικές/αισθηματικές σου σχέσεις; Κάτι υπάρχει που δεν σε αφήνει να ησυχάσεις – για να μην αναφέρουμε ότι η έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό (3/11) και η Πανσέληνος στον Ταύρο (17/11) σε αποσυντονίζουν με οικονομικά προβλήματα, συναλλαγές, δάνεια, εφορία κ.λπ. κ.λπ.

Ευτυχώς που η Αφροδίτη στον Αιγόκερω (από 5/11) σου θυμίζει ότι δεν είσαι μόνος. Υπάρχει οικογένεια που σε στηρίζει, φίλοι που σε βοηθάνε, ακόμα και γνωστοί ή ξένοι είναι έτοιμοι να σου προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες και να κάνουν τη ζωή σου ευκολότερη. Όμως η συνωμοσία που παίζεται πίσω από την πλάτη σου, υπαρκτή ή φανταστική, είναι που μπορεί να σου ρίξει το ηθικό αν δεν αποφασίσεις να δεις τα πράγματα με μια περισσότερο πνευματική, στωική οπτική – τίποτα δεν κρατάει για πολύ, ούτε το καλό ούτε το κακό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Aν είχες «φυσιολογικούς» γονείς –ποιος είχε;– που δεν έπαιζαν με τα αισθήματά σου, τα ένστικτα και τους φόβους σου παρουσιάζοντάς σου έναν κόσμο σκληρό στον οποίο πρέπει να δίνεις καθημερινά τη μάχη της επιβίωσης με αποτέλεσμα να αναλάβεις το ρόλο αυτού που ταλαιπωρείται από συναισθηματικές εμμονές, είναι έτοιμος να εξαρτηθεί και δημιουργεί εξαρτημένους, ίσως να ανήκεις στους γενναιόδωρους Σκορπιούς που είναι διαθέσιμοι για όσους αγαπάνε και είναι έτοιμοι να στηρίξουν όποιον τους χρειάζεται με τεράστια αυταπάρνηση.

Ωστόσο με τον Άρη στην Παρθένο είναι πολύ πιθανό να κοντραριστείς με φίλους και συνεργάτες, ή ανθρώπους που δουλεύεις μαζί τους. Το να έχεις κοινές ιδέες και όνειρα δεν σημαίνει απαραιτήτως και απόλυτη σύμπνοια. Και με τους κολλητούς μας έχουμε προβλήματα. Αν και το θέμα τώρα είναι πιο σημαντικό: αναρωτιέσαι αν επαγγελματικά και αισθηματικά βρίσκεσαι στο σωστό δρόμο –«σωστό» σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες–, αν οι αλλαγές που συντελούνται μέσα σου έχουν και εξωτερικό αντίκτυπο, αν έχει τελειώσει ένας κύκλος ζωής.

Μιλώντας για κύκλους, η Πανσέληνος στον Ταύρο (17/11) ως συνέχεια και μαζί με την έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σου (3/11) σηματοδοτούν μια αλλαγή, ένα τέλος, την ολοκλήρωση ή μια αλλαγή πλεύσης και επανεκκίνηση σε κάποιον από τους βασικούς τομείς της ζωής σου. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου (11/11 περίπου) σε βοηθάει να λειτουργήσεις με διαύγεια. Από εδώ και πέρα το μυαλό δεν βραχυκυκλώνει, αφήνοντας την καρδιά να κάνει τις διαπραγματεύσεις. Σαν σταθερό ζώδιο δεν σου πολυαρέσουν οι αλλαγές, κατά πόσον όταν φαίνονται αναπότρεπτες και επιβεβλημένες. Μπορείς να καθυστερήσεις – εντάξει, χρειάζεσαι χρόνο για να βρεις τη δύναμη ώστε να αντιμετωπίσεις την επόμενη δουλειά, την επόμενη σημαντική συνάντηση ή να αποφασίσεις για το παρόν και το μέλλον των σημαντικών σου σχέσεων. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Οι επαγγελματικές σου κινήσεις βρίσκονται στο μόνιτορ και παρακολουθούνται και από αυτούς που φωνάζουν «μπράβο» σε κάθε τρίποντο που βάζεις, αλλά και από αυτούς που με πεταγμένες τις φλέβες στο λαιμό σε γιουχάρουν πίσω από κλειστές πόρτες. Αυτό που πρέπει να συγκρατήσεις, όμως, είναι ότι: έρχονται νέες ευκαιρίες που κουμπώνουν περισσότερο με τις ιδέες και τα πιστεύω σου, ότι αναλαμβάνεις πρωταγωνιστικές ευθύνες ή ότι καθιερώνεσαι ενώ καινούργιοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σου που λειτουργούν ως μέντορες, πρότυπα ή τους αντιμετωπίζεις ως πιθανούς ερωτικούς σύντροφους – ή μπορεί να είσαι εσύ που θα λειτουργήσεις έτσι για κάποιον άλλο. Όλα μπορούν να εξελιχθούν ομαλά στις επαγγελματικές σου συνεργασίες όσο κρατιέσαι μακριά από παιχνίδια εξουσίας που χρειάζονται δύο για να παιχτούν – αν και πολλές φορές παίζονται και από έναν μόνο που έχει καταπιεί το δόλωμα του ανταγωνισμού και της φιλοδοξίας που τυφλώνει.

Μια ερώτηση που ουσιαστικά χρειάζεται να κάνεις εσύ στον εαυτό σου: Διευκρίνισε το περιεχόμενο του όρου «τα κατάφερα». Αν δεν είσαι ένας χίπις που ζει σε κοινόβιο, ή δεν ανήκεις σε κάποια θρησκευτική σέχτα, πιθανόν αγωνίζεσαι με αξίες που η κοινωνία έχει διαστρεβλώσει και συρρικνώσει στο επίπεδο επιτυχία και χρήμα να ταυτίζονται. Θα ήσουν ευτυχισμένος αν δεν κρίνονταν οι άνθρωποι από τα χρήματα, αλλά είσαι ΕΣΥ που κρίνεις τον εαυτό σου, τις επιτυχίες σου και τι έχεις καταφέρει σε κάθε περίοδο της ζωής σου. Η Αφροδίτη από 5/11 (και ο Πλούτωνας βεβαίως εδώ και χρόνια και για χρόνια) στον Αιγόκερω λένε ότι χρειάζεσαι περισσότερη κοινή λογική, πρακτικότητα και περισσότερο έντονη συναισθηματική ανταπόκριση στους άλλους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Όταν η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου (από 5/11) φαίνεται ότι ανάβουν εσωτερικά όλα τα φώτα και αρχίζεις να ακτινοβολείς ως σούπερ σταρ την ώρα που παίρνει το Όσκαρ για life achievement. Γίνεσαι αξιολάτρευτος, σέξι, όμορφος, ελκυστικός, μοναδικός, απαράμιλλος, ενδιαφέρον, ζωντανός, διασκεδαστικός, ρομαντικός, ερωτικός τύπος και η καλύτερη παρέα του κόσμου, όταν αισθανθείς ότι δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα σε κανέναν. Με τον Άρη επίσης στην Παρθένο μπορείς να είσαι επικοινωνιακός, διαλλακτικός, εξωστρεφής, χωρίς να χάσεις τίποτα από τη σοβαρότητα και το κύρος σου. Μετά από όσα έχεις τραβήξει τους τελευταίους μήνες (πολλούς μήνες) μπορείς να βγάλεις το καπάκι από την κατσαρόλα και να αχνίσεις.

Άντεξες προσβολές και αντιμετώπισες απογοητεύσεις σφίγγοντας τα δόντια και δουλεύοντας παρά πάνω. Enough is enough. Καλά κάνεις και δεν μπορείς να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου σε όποιον πάει να σου κάνει το αφεντικό, ούτε καν σε όποιον υπονοεί ότι ξέρει το καλό σου καλύτερα από σένα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Οι επαγγελματικές σου κινήσεις βρίσκονται στο μόνιτορ και παρακολουθούνται και από αυτούς που φωνάζουν «μπράβο» σε κάθε τρίποντο που βάζεις, αλλά και από αυτούς που με πεταγμένες τις φλέβες στο λαιμό σε γιουχάρουν πίσω από κλειστές πόρτες. Αυτό που πρέπει να συγκρατήσεις, όμως, είναι ότι: έρχονται νέες ευκαιρίες που κουμπώνουν περισσότερο με τις ιδέες και τα πιστεύω σου, ότι αναλαμβάνεις πρωταγωνιστικές ευθύνες ή ότι καθιερώνεσαι ενώ καινούργιοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σου που λειτουργούν ως μέντορες, πρότυπα ή τους αντιμετωπίζεις ως πιθανούς ερωτικούς σύντροφους – ή μπορεί να είσαι εσύ που θα λειτουργήσεις έτσι για κάποιον άλλο. Όλα μπορούν να εξελιχθούν ομαλά στις επαγγελματικές σου συνεργασίες όσο κρατιέσαι μακριά από παιχνίδια εξουσίας που χρειάζονται δύο για να παιχτούν – αν και πολλές φορές παίζονται και από έναν μόνο που έχει καταπιεί το δόλωμα του ανταγωνισμού και της φιλοδοξίας που τυφλώνει.

Μια ερώτηση που ουσιαστικά χρειάζεται να κάνεις εσύ στον εαυτό σου: Διευκρίνισε το περιεχόμενο του όρου «τα κατάφερα». Αν δεν είσαι ένας χίπις που ζει σε κοινόβιο, ή δεν ανήκεις σε κάποια θρησκευτική σέχτα, πιθανόν αγωνίζεσαι με αξίες που η κοινωνία έχει διαστρεβλώσει και συρρικνώσει στο επίπεδο επιτυχία και χρήμα να ταυτίζονται. Θα ήσουν ευτυχισμένος αν δεν κρίνονταν οι άνθρωποι από τα χρήματα, αλλά είσαι ΕΣΥ που κρίνεις τον εαυτό σου, τις επιτυχίες σου και τι έχεις καταφέρει σε κάθε περίοδο της ζωής σου. Η Αφροδίτη από 5/11 (και ο Πλούτωνας βεβαίως εδώ και χρόνια και για χρόνια) στον Αιγόκερω λένε ότι χρειάζεσαι περισσότερη κοινή λογική, πρακτικότητα και περισσότερο έντονη συναισθηματική ανταπόκριση στους άλλους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Εγώ και ο Κόσμος. Εγώ και οι Σχέσεις μου. Ποιος είμαι Εγώ; Τι Θέλω και με τι τρόπο να το ζητήσω από τους άλλους: είτε από το σύντροφό μου (που υπάρχει ή έρχεται) είτε από αυτούς που συνεργάζομαι επαγγελματικά. Λαμβάνοντας υπόψη την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλεις για να μείνεις στην επιφάνεια της θάλασσας και να μην καταποντιστείς σε αυτήν, είναι άδικο να σου πει κάποιος ότι θα πρέπει να παραστήσεις τον χαριτωμένο σε ανθρώπους που ούτε σε στήριξαν ούτε ήταν εκεί όταν τους ήθελες. Η ένταση της επιρροής που υπάρχει στην Παρθένο σε πιέζει να σταματήσεις να εξαρτάσαι από τους άλλους.

Μη θεωρείς ότι στη ζωή ό,τι αποφάσισες χθες θα πρέπει αναγκαστικά να ισχύει και αύριο. Σε απλά ελληνικά το προηγούμενο σημαίνει ότι δεν μπορούμε να προβλέψουμε ούτε τις αντιδράσεις των άλλων ανθρώπων ούτε να προδιαγράψουμε την πορεία μας. Οι σχέσεις δεν είναι ασκήσεις επί χάρτου ούτε και ζήτημα στρατηγικής, όπως πολλοί υποστηρίζουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

< >

Keywords
athens voice, athens, voice, athens voice, αστρολογικες προβλεψεις, athens, voice, εκλειψη ηλιου, ζωδια σημερα, αρης, σημαίνει, επηρεάζει, διαυγεια, σταρ, υποψηφιοτητες οσκαρ 2013, life, αποδειξεις, κινηση στους δρομους, έκλειψη σελήνης, Καλή Χρονιά, αλλαγη ωρας 2012, τελος του κοσμου, η ζωη, ξανα, κοινωνια, επιθυμιες, το στοιχημα, το θεμα, αφροδιτη, γνωση, γωνια, δανεια, δουλεια, εφορια, θεμα, ονειρα, παιχνιδια, σταρ, ωρα, αιμα, αμφιβολιες, απλα, βλεμμα, βραδυ, βρισκεται, γινεται, γινεσαι, γονεις, διαστημα, δυναμη, δικη, δοντια, δολωμα, εαυτος, εβερεστ, υπαρχει, εκλειψη, ελλειψη, εμμονες, επικοινωνια, επηρεάζει, εποχη, επιτυχια, επιθυμια, ερμης, ερχονται, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδεες, ηλιος, ισχυει, θυμιζει, ηθικο, εικονα, οικο, κυκλος, κρονος, λειπει, λυπη, μακρια, μηνες, μπορεις, μυαλο, νερο, ξεσκονισμα, ο ηλιος, οικογενεια, ορια, ουσιαστικα, ουσια, παμε, πιστη, πεισμα, πιθανοτητες, πλουτωνας, πορτες, προβληματα, ρολο, συνεχεια, σκεφτεσαι, σπιτι, σουπερ, σχεδια, ταξιδια, τυπος, φαινονται, φυσικα, χιπις, χρημα, χαρα, ψυχολογικα, ψυχραιμια, αφεντικο, ασφαλεια, ευθεια, ελληνικα, φιλοι, για σενα, κομματι, καρδια, λεξεις, life, παιχνιδι, πληγες, σημαίνει, σωστο, υλικα, υπεροχη, βεβαιως, ξεχνας
Τυχαία Θέματα