Οι εγκυμονούσες στην παραλία

10:59 1/7/2013 - Πηγή: Jenny.gr

Καλό είναι να είστε προσεχτικές.

Διανύετε τους 9 πιο σημαντικούς μήνες της ζωής σας. Σε λίγο καιρό θα αποκτήσετε στην αγκαλιά σας το μωράκι σας. Μπορεί εσάς να σας φαίνετε ότι δεν περνάει ο καιρός, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι έτσι. Η αγωνία σας για να αντικρίσετε το παιδί σας, σας κάνει ανυπόμονες.

Αυτούς τους 9 μήνες λοιπόν δεν είναι όλα τόσο ρόδινα. Παίρνετε κιλά, πρήζεστε, ζεσταίνεστε πιο εύκολα, νυστάζετε πιο εύκολα, ενδεχομένως να έχετε και κάποιες αναγούλες. Κάθε όμορφο στη ζωή θέλει θυσίες, πόσο μάλλον

λοιπόν ο ερχομός του παιδιού σας.

Τώρα που καλοκαιριάζει η παραλία σας καλεί. Εννοείται ότι θα την απολαύσετε και εσείς όπως όλοι. Ωστόσο πρέπει να είστε πιο προσεχτικές. Αποφεύγετε να πηγαίνετε τις ώρες που έχει υπερβολική ζέστη, προτιμήστε πρωινές ή απογευματινές ώρες. Η αντηλιακή προστασία σε κάθε περίπτωση είναι αναγκαία.

Επίσης καλό είναι να μην φοράτε σαγιονάρες, προτιμήστε κλειστά παπούτσια έτσι ώστε να μην υπάρχει φόβος να παραπατήσετε.

Τέλος φροντίστε απαραιτήτως να έχετε μαζί σας δροσερό νερό και μερικά υγιεινά snacks για τις λιγούρες που σίγουρα σας πιάνουν. Το σπιτικό φαγητό είναι πάντα πιο υγιεινό, γι αυτό προτιμήστε το.

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να ακολουθείτε τις οδηγίες του γυναικολόγου σας και να τον ρωτάτε για όποια απορία έχετε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

The post Οι εγκυμονούσες στην παραλία appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα