Οι πρώτες «γυναικείες» σκέψεις για την παραλία

17:30 7/4/2014 - Πηγή: Jenny.gr

Ο καιρός άνοιξε (άσχετα αν σήμερα μας τα χαλάει λίγο) και οι πρώτες σκέψεις για την παραλία έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους.

Άντε πάλι καλοκαίρι και ποιος βγαίνει στην παραλία μετά από την χειμερινή κραιπάλη. Στο γραφείο ήδη έχουμε ξεκινήσει να συζητάμε για τα καλοκαιρινά tricks. Κρέμες για την κυτταρίτιδα, μυστικά διατροφής, αλλαγές στις ασκήσεις του γυμναστηρίου, δίνουμε πλέον ιδιαίτερη έμφαση στους γλουτούς και πολλά ακόμη.

Εκτός, όμως απ΄τις «άσχημες» σκέψεις, υπάρχουν και κάποιες ακόμα που μας κάνουν να νιώθουμε καλύτερα αλλά και μας ξεσηκώνουν κιόλας.

Οκ, έρχεται καλοκαίρι άλλα έχουμε χρόνο ακόμα. Είναι Απρίλιος.Έχω σκοπό φέτος να μαυρίσω περισσότερο από ποτέ. Για να μην φαίνονται έντονα οι ατέλειες.Ανυπομονώ να αρχίσουν τα beach parties και τα cocktails.Θέλω 5 μέρες να είμαι όλη την ώρα με το μαγιό και να μην με ενδιαφέρει τίποτα.Πρέπει να πάρω άλλο μαγιό φέτος.Ίσως, να ξεκινήσω νωρίτερα τα μπάνια.Πώς θα εξαφανιστεί η κυτταρίτιδα;Το τρέξιμο τελικά βοηθάει ή όχι;Πόσο νερό να πίνω πια την μέρα;Δεν είναι άδικο που δεν μπορώ να βρω μαγιό.Θέλω άλλο νούμερο για πάνω και άλλο νούμερο για κάτω, τι μπέρδεμα κι αυτό κάθε χρόνο.Αυτό το ηλιοκαμένο στο πρόσωπο που δεν θες μετά ούτε μακιγιάζ, ούτε τίποτα είναι φοβερό.Δεν το συζητούμε για τα μαλλιά. Που γίνονται τέλεια με το αλάτι της θάλασσας.Όλοι οι άνθρωποι ομορφαίνουν το καλοκαίρι.Επίσης, είναι πιο χαρούμενοι και ευδιάθετοι.

Αυτές είναι οι πρώτες σκέψεις και θα ακολουθήσουν και άλλες. Το καλοκαίρι έρχεται κορίτσια και πρέπει να οργανωθούμε.

Keywords
Τυχαία Θέματα