Όταν οι celebrities βγάζουν selfies

09:12 3/6/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Μπορεί να έχουν δεκάδες φωτογράφους να ακολουθούν κάθε τους βήμα, οι celebrities όμως δεν σταματούν να επιδίδονται στην αγαπημένη συνήθεια όλων μας, τις selfies.

Με την Kim Kardashian να αποτελεί φυσικά τη μετρ του είδους, αφού μέχρι και βιβλίο έχει κυκλοφορήσει με τίτλο «Selfie», αλλά και με πολλές ακόμη επώνυμες να αυτοφωτογραφίζονται παντού, διαλέξαμε τις αγαπημένες μας, καθώς και τα μυστικά τους για super αποτέλεσμα πολλών likes.

1
ΑΠΟ 9 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Η Kendall Jenner δοκιμάζει γυαλιά οράσεως και πετυχαίνει την πιο geek chic selfie! Μην σνομπάρετε τα δικά σας λοιπόν.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα top model όπως η Heidi Klum γνωρίζει καλά ότι ο πιο κολακευτικός τρόπος για να τραβήξουμε selfie είναι φυσικά από ψηλά.

Δείτε περισσότερα Galleries

Παιχνιδιάρικη διάθεση και το τερπνόν μετά του ωφελίμου για την Kourtney Kardashian, η οποία συνδυάζει βόλτα με την κόρη της και Instagram.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το μοντέλο Nina Agdal βάζει μια παιχνιδιάρικη νότα στη selfie της παίζοντας με την αλογοουρά της. Αντιγράψτε το όταν δεν ξέρετε τι να κάνετε με τα χέρια σας σε μια λήψη.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το μοντέλο της Victoria’s Secret, Lily Aldridge, ποζάρει με τον σύζυγό της, Cleb Followill, σε μια τρυφερή couple selfie.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η εκρηκτική Izabel Goulart συναγωνίζεται με τον σύντροφό της ποιος θα βγάλει την πιο sexy selfie. Δε θέλει και πολύ για να μαντέψουμε.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα lipstick σε έντονη απόχρωση μπορεί να απογειώσει μια selfie, και ποια καλύτερη για να μας το διδάξει από την Gwen Stefani;

Δείτε περισσότερα Galleries

Η μετρ του είδους, Kim Kardashian, επιστρατεύει έντονο contouring και καλό φωτισμό για ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα.

Δείτε περισσότερα Galleries

H Eva Longoria σε μια παρασκηνιακή selfie, κατά τη διάρκεια φωτογράφισης στην Times Square.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Heidi Klum, Instagram, Kendall Jenner, Kim Kardashian, Lily Aldridge, selfie, φωτογραφία

Keywords
Τυχαία Θέματα