Ότι χρειάζεστε για μια πετυχημένη casual εμφάνιση

Μια καθημερινή εμφάνιση μπορεί να είναι εξίσου εντυπωσιακή με ένα πιο επίσημο look. Βασικά εφόδια είναι απλά basic κομμάτια που μπορούμε να βρούμε στη ντουλάπα μας, καθώς και η διάθεσή μας! Η συμβουλή μας: Φορέστε το αγαπημένο σας jean, ένα λευκό πουκάμισο και ένα άνετο oversized πουλόβερ, καθώς και το πιο λαμπερό σας χαμόγελο. Η YOTUEL μας δίνει δυο εύκολες επιλογές για ένα ολόλευκο, γοητευτικό χαμόγελο χωρίς να επισκεφθούμε τον οδοντίατρο. Με την καλλυντική οδοντόκρεμα YOTUEL all in one με τριπλή δράση-

λευκαίνει, προστατεύει και περιποιείται το σμάλτο- και το YOTUEL Pen, την εύχρηστη πένα που αφαιρεί τις κηλίδες των δοντιών, βελτιώνει την απόχρωση και χαρίζει δροσερή αναπνοή, μπορείτε να επιτύχετε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα κάθε ώρα της ημέρας.

1 ΑΠΟ 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Oversized sweater

Ένα άνετο πουλόβερ είναι ιδανικό για μια καθημερινή stylish εμφάνιση.

Δείτε περισσότερα Galleries Το πουκάμισο

Επιλέξτε ένα λευκό πουκάμισο που δένει στο λαιμό και προσθέστε μια ιδιαίτερη πινελιά στο ντύσιμό σας.

Δείτε περισσότερα Galleries YOTUEL all in one snowmint

Ένα λαμπερό χαμόγελο χρειάζεται και τη κατάλληλη φροντίδα! Η καλλυντική οδοντόκρεμα YOTUEL all in one snowmint λευκαίνει και περιποιείται τo σμάλτο. Καθαρίζει τις δυσχρωμίες με το λευκαντικό παράγοντα Carbamide Peroxide, συστατικό που χρησιμοποιούν οι οδοντίατροι για την επαγγελματική λεύκανση των δοντιών, ενώ φροντίζει το σμάλτο και έχει πλούσια καθαριστική δράση με φθοριούχο κάλιο (1470ppm F-) και 11% ξυλιτόλη. F-) και 11% ξυλιτόλη.

Δείτε περισσότερα Galleries YOTUEL pen με Carbamide Peroxide

Η νέα καλλυντική πένα YOTUEL pen αποτελεί ένα πρακτικό teeth gloss λεύκανσης των δοντιών για κάθε στιγμή της ημέρας, που εύκολα μπορούμε να έχουμε στη τσάντα μας. Προσφέρει λαμπερά δόντια και δροσερή αναπνοή , ανάμεσα στα γεύματα.

Δείτε περισσότερα Galleries Jeans

Με boyfriend ή skinny εφαρμογή, ένα jean δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ!

Δείτε περισσότερα Galleries Ankle boots

Ακόμα και στις πιο casual εμφανίσεις ένα ζευγάρι ankle boots με τακούνι μπορεί να κάνει τη διαφορά χωρίς να παραπέμπει σε βραδινό look.

Δείτε περισσότερα Galleries Midi παλτό

Φέτος το χειμώνα τα midi παλτό είναι η πιο κομψή επιλογή για οποιαδήποτε περίσταση. Επενδύστε σε ένα κομμάτι που θα φορέσετε από το πρωί ως το βράδυ.

Δείτε περισσότερα Galleries The bag

Δώστε έμφαση στα αξεσουάρ, όπως μια shoulder bag με αλυσίδα.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: casual denim style, casual εμφάνιση, style tips, YOTUEL

Keywords
Τυχαία Θέματα