Παιχνίδια στην παραλία

13:32 3/8/2013 - Πηγή: Jenny.gr

Κάντε διασκεδαστικές τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

Ενεργοποιήστε τη φαντασία σας και δημιουργήστε τις συνθήκες για δημιουργικό παιχνίδι. Σας έχουμε μερικές ιδέες που θα κρατήσουν τα μικρά σας απασχολημένα χωρίς γκρίνιες και παράπονα.

Οι θησαυροί της θάλασσας: Μαζέψτε πράγματα από την παραλία, κοχύλια, πετρούλες, αστερίες, άμμο και δημιουργήστε το δικό σας «κουτί αναμνήσεων» από τις διακοπές σας.Παίξτε ένα παιχνίδι ακολουθώντας τις οδηγίες που σας δίνει το παιδί σας.Φτιάξτε σημάδια στην άμμο χρησιμοποιώντας τα πόδια και τα χέρια σας, ποτηράκια, κουβαδάκια, ξυλάκια και κοχύλια.Δημιουργείστε
έναν αγώνα δρόμου αλλά περπατώντας σαν καβούρια.Παίξτε μπάλα στα ρηχά με τα παιδιά σας.Δημιουργήστε θαλασσινές ιστορίες με πειρατές.Κάντε ένα καινούριο φίλο. Ενθαρρύνετε το παιδί σας να γνωρίσει νέους φίλους και να παίξουν μαζί.Διαβάστε ιστορίες.Φτιάξτε ένα τεράστιο κάστρο.Τολμήστε να δοκιμάσετε κάποιο θαλάσσιο σπορ.

Ότι και αν κάνετε πάντως να έχετε στο μυαλό σας πώς οι διακοπές είναι μια ευκαιρία να χαλαρώσετε και να περάσετε όμορφα μαζί αναπληρώνοντας το χρόνο του χειμώνα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

The post Παιχνίδια στην παραλία appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα