Πάρε μέρος κι εσύ στο κίνημα «ΣΠΑΜΕ την ΠΛΑΚΑ» με την ORAL-B και τον ΑΒ

Πάρε μέρος κι εσύ στο «κίνημα» ΣΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ με την ηλεκτρική οδοντόβουρτσα ORAL-B PRO 600 3D WHITE, που θα βρεις μόνο στα ΑΒ!

Ανέβασε στο Instagram και στο Facebook την πιο «παιχνιδιάρικη» selfie με τα #spametinplaka, #oralb, θυμίζοντας

σε όλους πόσο μεγάλη αυτοπεποίθηση μπορεί να χαρίσει ένα υγιές και λαμπερό χαμόγελο!

H ηλεκτρική οδοντόβουρτσα ORAL-B PRO 600 3D WHITE αφαιρεί έως και 100% περισσότερη πλάκα από μία χειροκίνητη οδοντόβουρτσα, ενώ είναι απαλή με το σμάλτο και τα ούλα.

Η πλάκα είναι ένα λεπτό στρώμα που δημιουργείται από μικροοργανισμούς και κολλάει πάνω στα δόντια. Δεν διαλύεται με το νερό, γι’ αυτό και δεν μπορεί να αφαιρεθεί μόνο με το νερό. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να την απομακρύνεις είναι να βουρτσίζεις τα δόντια σου 2 φορές την ημέρα με την κατάλληλη για εσένα οδοντόβουρτσα κάνοντας κινήσεις από διαφορετικές κατευθύνσεις.

Τα πλεονεκτήματα μιας ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας έναντι μιας χειροκίνητης
Μπορεί οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες να σου φαίνονται πολύπλοκες αλλά πραγματικά είναι καλύτερες από τις χειροκίνητες γιατί κάνουν σωστά όλη τη δουλειά για σένα!
Οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες ORAL-B κάνουν μέχρι και 48.800 κινήσεις το λεπτό ενώ με μια απλή χειροκίνητη οδοντόβουρτσα πραγματοποιείς περίπου 600 κινήσεις το λεπτό. Επομένως, οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες ORAL-B είναι πιο αποτελεσματικές στην απομάκρυνση της πλάκας από τις χειροκίνητες οδοντόβουρτσες, αφήνοντας μετά από κάθε βούρτσισμα την αίσθηση καθαρισμού που έχεις όταν βγαίνεις από τον οδοντίατρο.
Η κεφαλή της ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας ORAL-B είναι εμπνευσμένη από τα εργαλεία του οδοντιάτρου για να καθαρίζει καλύτερα κάθε δόντι και να αφαιρεί την πλάκα ακόμα και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία. Σε αντίθεση φυσικά με την απλή χειροκίνητη οδοντόβουρτσα που δεν σε διευκολύνει να καθαρίσεις σωστά τα σημεία ανάμεσα και πίσω από τα δόντια, όπου η πλάκα αυξάνεται και δημιουργούνται με τον καιρό σοβαρότερα προβλήματα στα δόντια.
Γι’ αυτό λοιπόν ΣΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ όλοι μαζί με την ORAL-B και τα ΑΒ και γεμίζουμε τα social media με χαμόγελα αυτοπεποίθησης, προτρέποντας friends και followers να κάνουν το ίδιο!

Keywords
Τυχαία Θέματα