Ένα παραδοσιακό πιάτο με πατάτες, αυγά και φέτα στο φούρνο

Συστατικά:

3 πατάτες κομμένες σε κύβους4 αυγά600 γραμμάρια μανιτάρια2 σκελίδες σκόρδο100 γραμμάρια φέτα τριμμένηΕλαιόλαδοΘυμάριΑλάτιΠιπέρι

Εκτέλεση:

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Βράζετε τις πατάτες σε μία κατσαρόλα με νερό για 5 λεπτά και σουρώνετε. Ζεσταίνετε το λάδι σε ένα τηγάνι. Σοτάρετε ένα τα υλικά σας. Πρώτα τις πατάτες μέχρι να πάρουν χρώμα. Μετά τα μανιτάρια μέχρι να μαλακώσουν, ρίχνετε το θυμάρι και το σκόρδο και μαγειρεύετε για άλλο ένα λεπτό. Με ένα κουτάλι, ρίχνετε το μείγμα σε ένα ταψί και από πάνω πασπαλίζετε με τη φέτα. Στο τέλος σπάτε και ρίχνετε τα 4 αυγά. Ψήνετε στο φούρνο για 12-15 λεπτά μέχρι τα αυγά να σταθεροποιηθούν και το τυρί να αρχίσει να λιώνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα