Πατάτες προβενσάλ

Εύκολη συνταγή για πατάτες με σάλτσα και σκόρδο.

Υλικά (για 6 άτομα):

1 ½ κιλό πατάτες μέτριες4 ντομάτες κόκκινες, ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες5-6 σκελίδες σκόρδο, κομμένες φετάκιαμαϊντανό, ψιλοκομμένο1 ½ φλιτζ. ελαιόλαδοαλάτιπιπέρι

Διαδικασία:

Κόβετε τις πατάτες σε ροδέλες, τις τοποθετείτε σε ένα ταψάκι ή σε ένα πυρέξ, προσθέτετε τις ντομάτες, το σκόρδο, τον μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι και το λάδι και τις ψήνετε σε μέτριο φούρνο για 45-60’, μέχρι να ροδίσουν. Τις σερβίρετε ζεστές.

Καλή όρεξη!

The post Πατάτες προβενσάλ appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα