Πράσινη σαλάτα με φέτα και ρόδι

Μία light, υγιεινή πρόταση με mix ρόκας και κάρδαμου.

Υλικά:

300 γρ. φέταλίγο χυμό λεμόνι2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες110 γρ. τριμμένο αμύγδαλο4 μικρές χούφτες ρόκα, σπανάκι και κάρδαμο2 κ.σ. ελαιόλαδο1 κ.σ. σησαμέλαιοσπόρους από 2 ρόδιααλάτιπιπέρι

Διαδικασία:

Βάζετε τη φέτα σε ένα ρηχό πιάτο, ρίχνετε από πάνω τον χυμό λεμονιού και διασκορπίζετε τις λιωμένες σκελίδες σκόρδου. Αφήνετε να μαριναριστεί για 3 ώρες. Καβουρδίζετε σε μέτριο grill το αμύγλαλο έως ότου πάρει ένα ελαφρύ καφέ χρώμα. Ανακατεύετε μαζί τη ρόκα, το σπανάκι και το κάρδσαμο σε ένα μπολ, μαζί με το ελαιόλαδο και το σησαμέλαιο, και αλατοπιπερώνετε. Τρίβετε μέσα στο μπολ, με τα χέρια σας, τη φέτα, προσθέτετε το ρόδι και το αμύγδαλο. Σερβίρετε αμέσως.

Καλή όρεξη!

The post Πράσινη σαλάτα με φέτα και ρόδι appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα